length model år base cabins persons toilets price

  Båtutleie Capri

På en båt- eller katamaranferie på Amalfikysten kan du ikke gå glipp av et besøk til Capri. Øya ligger strategisk plassert midt i Napoli-gulfen, og har fascinert og fortsetter å gjøre det, reisende fra hele verden for sin skjønnhet og sosiale liv. Det er en fjell øy som bare har ett landingssted for båten: Marina Grande. Fra den kan du gå opp med kabelbane, med buss, taxi eller til fots, til sentrum av samme navn, hvorfra du kan nyte en fantastisk utsikt over øya og kysten. Piazza Umberto I, ofte kalt Piazzetta, er sentrum av nattelivet, med sine berømte restauranter, kafé-chantanter, luksuriøse barer. Herfra er det karakteristiske gågater med motebutikker, håndverksbutikker, isbarer. Du kommer raskt til å se den andre siden av øya: fra hagene til Belvedere i Punta Cannone blir øyet fanget av skjønnheten i Faraglioni, de store steinene som dukker opp fra det blå havet. En spasertur mellom sitron- og furutrær fører oss til restene av villaen til keiseren Tiberius, hvorfra et ekstraordinært panorama er dominert. På den andre siden av øya ligger i stedet Anacapri, øyas andre sentrum, roligere, men ikke mindre interessant. Den består av gamle hus, staselige villaer og butikker hvor du kan kjøpe utmerket håndverk: keramikk, broderi, tre- og tauobjekter og den uunngåelige limoncello. Med en stolheis kan du gå opp til Monte Solaro, den høyeste toppen på øya, med en utmerket restaurantbar som vender ut mot en uforglemmelig utsikt over bukten og kysten.

  Luksusbåtutleie i Capri

For maksimal komfort tilbyr vi luksusbåter med skipper og vertinne om bord for å besøke Capri og kanskje kombinere den med Amalfikysten. ItalyCharter tilbyr luksuriøs seil- og motorjachten. Du kan fortøye i Marina Grande eller ankre rett utenfor og nå øya med anbud. Den komplette omgåelsesundersøkelsen som lar deg dubbe stablene og besøke Green Grotto er ekstremt interessant.

  Yacht Charter bryllupsreise Capri og Amalfikysten

For en romantisk og alternativ bryllupsreise tilbyr ItalyCharter seil- og motorbåter for å besøke Amalfikysten og Capri. På bryllupsreise vil det unge paret ha hele båten tilgjengelig. Du kan velge luksusnivået på hytta (opp til elegansen i en luksusyacht) hvor du kan tilbringe spennende og lykkelige stunder, med et mannskap til din fullstendige service: skipper og vertinne. Du kan kontakte ItalyCharter for reiseruter spesielt designet for dine forespørsler.

  Day Charter Capri

For et dags charter, tilbyr vi muligheten for et besøk til Capri med avgang fra Napoli, Salerno, Sorrento, som kan gjøres med båt, privat yacht eller jolle. Tillater et besøk i Capri sentrum, en spasertur gjennom de trange gatene og gitt den lille størrelsen på øya, også Anacapri og oppstigningen til det høyeste punktet. Du kan seile rundt øya, se faraglioni på nært hold og kanskje avslutte med en aperitiff ved solnedgang.