length model år base cabins persons toilets price

  Saint Vincent og Grenadinene: Toppen av Karibien av katamaran

Hvis du velger å dra til Karibia, er det mange grunner til å velge St. Vincent Grenadines katamaranferie. Skjærgårdsstaten St. Vincent og Grenadinene strekker seg i den sørlige delen av de små Antillene og består av hovedøya St. Vincent i nord og en rad på 32 øyer hvorav bare syv er permanent bebodd mens en annen håndfull vert luksuriøst feriested. . Den største ble oppdaget av Columbus i 1498 som døpte den San Vincenzo av helgenen på observasjonsdagen. En britisk koloni i de følgende århundrene, bortsett fra korte perioder under den franske kronen, fikk den fullstendig autonomi først i 1979. Det gunstige klimaet nesten hele året bortsett fra regntiden, de varme passatvindene som favoriserer navigering, den uberørte skjønnheten til stedene, gjør det til et luksuriøst reisemål for seilere og VIP-er. Øya Mustique er hjemmet til supervillaer med parker hvor Mick Jagger, David Bowie og Raquel Welch har bodd blant andre. Utgangspunktet for leie av St. Vincent og Grenadinene er den vakre marinaen i Blue Lagoon, ikke langt fra hovedstaden Kingstown. Herfra er det mulig å omgå øya, som tilbyr flere ankerpunkter i skjermede bukter og deretter seile sørover til de andre vakre øyene. St. Vincent er en øy av vulkansk opprinnelse, veldig grønn og med høye kyster som har små bukter hvor du kan ankre. Hvis Mustique er den mest sofistikerte øya, er Bequia det mest karakteristiske for Grenadinene: lange hvite strender omgitt av palmer, barer, restauranter, et livlig natteliv. Her finner du mye lokalt håndverk fra bearbeiding av typiske produkter: bambus, palmeblader, kokosnøtter, forvandlet til poser, hatter, verktøy, knick-knacks. Den malte dekorasjonen av hvalbein og elfenben er også typisk. Grenadinerkulturen har blitt overlevert i generasjoner og bevarer tradisjonen: musikk, fargerike festivaler spesielt for karneval, kreolsk mat. Bordet er en eksplosjon av smaker og farger: bul jol (basert på fisk og frukten av brødfrukten), krepsdyr, tropiske frukter som virker rett ut av en fantasifilm. St. Vincent og Grenadinene katamaranferie kan ikke skilles fra et annet symbolsk reisemål: Tobago Cays. Det er 5 flate holmer som er skjermet fra havet ved korallrevet. I dag er det et beskyttet reservat, de kan besøkes med de nødvendige begrensningene for å respektere miljøet. Kalejdoskopet på vannet får ufattelige farger, vannets gjennomsiktighet inviterer oss til en symbiose med det. Flott svømming, revsnorkling og deretter en fin hummer til middag. Likevel, Mayreau med den vakre Whistle Salt Bay, øya Caoun og Union Island, hvor Clifton Harbour marina ønsker deg velkommen til fortøyning for å stoppe, forfrisk deg etter den lange katamaranseilingen. Du kan oppdage de forskjellige tilbudene på katamaranutleie fra St. Vincent eller Union Island, i vår del av nettstedet ItalyCharter Caribbean, eller kontakte oss direkte, våre konsulenter vil gjerne gi deg all informasjonen for å bygge en drømmeferie i Grenadinene.

  Katamaran i Grenadinene

Katamaranferie i Saint Vincent og Grenadinene er et paradis for enhver sjøelsker. Gjennom kalejdoskopisk farget vann, uforurensede øyer, eksklusive bukter og spennende seilturer presset av de varme passatvindene, vil du oppdage et hjørne av verden langt fra masseturisme, som kombinerer naturlig skjønnhet med århundrer gamle kulturelle tradisjoner. Avgangsbåthavnen for Grenadinas skjærgårdskatamaraner er Blue Lagoon, ikke langt fra hovedstaden i St. Vincent, Kingstown. Øya, oval og kompakt, strekker seg 29 km i lengde med 18 og domineres av det vulkanske massivet La Soufriére (1200m) omgitt av frodig grønn vegetasjon. Vulkanen, nøye overvåket, er fortsatt aktiv, og hadde det siste utbruddet i 1979. Den mest katastrofale skjedde imidlertid i 1902 (merkelig nok noen timer før utbruddet av den andre rastløse vulkanen Martinique) da den forårsaket ødeleggelse og mange dødsfall. nesten utelukkende tilhører lokalbefolkningen, Caribs Saint Vincent tilbyr et bredt spekter av navigasjonsmuligheter for å oppdage suggestive og trygge bukter, spesielt på den bedre skjermede vestkysten. Vi starter fra Blue Lagoon, favoritten til sjømenn til å ankre og besøke utsikten over Young Island. Etter Kingstown Bay, mot nordvest, møter vi den lille Petit Bayhout med Bat Cave og Buccament Bay, med en kystlandsby ved enden av en av få daler på denne ellers høye og steinete øya. Så anker vi i Wallilabou, med en kystlandsby og fossefall: noen scener av Pirates of the Caribbean med Johnny Depp ble skutt her! Når du går opp kysten kommer du til den fortryllende Cumberland Bay. Den lille viken er omgitt av høye fjellflater og mer på kokospalmer og banantrær; det er ikke vanskelig å møte tunfiskskoler som hopper ut av vannet! Endelig Chateaubelair, ved foten av vulkanen, kanskje det roligste og mest uberørte stedet å ankre. En flott restaurant på bukten, med utsikt over krateret, og hvis du er heldig, et møte med havskilpadder. Men Grenadinens yachtferie tilbyr mye mer: deretter gå videre til de fantastiske øyene i øygruppen. Canouan, boomerangformet som har to veldig store bukter, en mot nord og en mot sør, som skal velges i henhold til vinden, Friendship Bay, i sør, grenser til revet og fargene er himmelske. Mayreau, der i Windward Bay er det en veldig lang hvit strand og de nærliggende Tobago Cays, 5 flate øyer nedsenket i et veldig rolig hav som passer for hele familien og barna. For å fortsette det uforglemmelige katamarancruiset på Grenadinene har vi Palm Island, et unødvendig reisemål for seilere, og Union Island som har den velutstyrte marinaen i Clifton Harbour, hvor du kan fortøye, fylle drivstoff og få nyttige ting i tilfelle du trenger det.

  Cruise til Grenadinene i en bemannet katamaran

Toppen av rekkevidden av våre forslag er cruise til Saint Vincent og Grenadinene på en katamaran med fullt mannskap. Hvis du velger et komplett katamarancharter, har du muligheten til å navigere til uforglemmelige steder, ombord i et prestisjetungt luksushotell med 4 eller 6 hytter, for en drømmeferie. Ingenting overlates til tilfeldighetene: Grenadinernes katamaranferie begynner ved Blue Lagoon marina, nær hovedstaden i St. Vincent Kingstown. Her har våre charterturer et utvalg av 18 katamaraner, fra Bali til Lagoon til Foutain Pajot. Lokale operatører vil ønske deg velkommen, og du vil bli sendt ut sammen med et profesjonelt mannskap bestående av kaptein, vertinne og kokk. Katamaranene er alle nye og utstyrt med tjenester for maksimal komfort: klimaanlegg, ismaskin, TV, etc. Cruiset er egnet for vennegrupper, barnefamilier, par, å være et område med rolig sjø og konstant vind. Rutene gjennom skjærgården er varierte: frodige St. Vincent, Bequia, Mayreau og Tobago Cays. Den eksklusive Mustique, Canoun, Palm Island, Union Island. På sistnevnte øy kan Clifton Harbour marina tjene som en alternativ hjemmebase til Blue Lagoon. Crew-cruise er for de som ønsker å nyte maksimal komfort uten bekymring for katamaranens kommando. Ombord vil du være de mest respekterte gjestene, vertinnene serverer deg cocktailer og drinker, kokken tilbereder aperitiffer og middager med lokale og ferske produkter, ikke bli overrasket over å finne en nyfanget tunfisk tartar eller en hummer med rom! Og så mange vannaktiviteter i enestående omgivelser: svømming og snorkling i revet, kajakkpadling, havfiske. Under stoppene, besøk til landsbyer, shopping etter lokalt håndverk, for de som ønsker å gå i den tropiske skogen eller trekke til vulkanen. Besøk nettstedet vårt for å velge den katamaranen som passer best for dine behov, eller ring oss for verdifulle råd!