length model år base cabins persons toilets price

  Katamaran cruise til Karibia

Italia-charteret tilbyr et bemerkelsesverdig utvalg av alternativer for et fantastisk karibisk katamarancruise. Men hvorfor velge et karibisk charter for katamaran? Vi gir deg noen indikasjoner, spesielt for de som leier den for første gang. Først og fremst for plassen: med samme lengde kan katamaranen, med to skrog, ta imot flere mennesker i komfortable hytter (normalt fra 3 til 6) større enn båten. Den ekstra plassen på dekk muliggjør et komfortabelt oppholdsrom, for måltider og avslapning, med en stor lys dinette og nettet som forbinder de to skrogene kan brukes til å legge seg og sole seg. Dimensjonene gjør det også mulig for skipperen og enhver vertinne å bo hver for seg, noe som garanterer kundene betydelig privatliv. Når det gjelder komfort i navigasjonen, har katamaranen en annen oppførsel enn båten: rullen er nesten fraværende, og i bærende vindforhold er tempoet veldig jevnt, noe som gjør den ideell for karibiske passatvinder. Karibisk katamarancharter tillater derfor et komfortabelt og trygt besøk av fantastiske steder: praktisk talt i alle øystater er det dusinvis av alternativer, fra Cuba til Den Dominikanske republikk, fra Puerto Rico til Jomfruøyene, fra Antigua til Barbuda, fra Martinique til Grenada. Karibisk katamaran, Karibisk seilcharter, Karibisk yacht: alle modeller. Båtene er i utmerket stand, nye og overhalt, av de beste modellene, Lagoon, Bali, Fountain Pajot og mange flere. Katamaranen kan leies bareboat, med skipper eller en luksuspakke med hele mannskapet komplett med profesjonelle vertinner og kokk. På nettstedet vårt finner du hundrevis av forslag til Karibia i katamaran som du kan velge etter produsent, modell, antall hytter, pris og alle tilleggstjenester

  Karibisk katamaranferie: et båtparadis

Karibia er synonymt med vakker hav, uberørte øyer og drømmestrender. Men hvor kommer navnet fra? Det var de spanske erobrerne som først brukte navnet Caribe, lånt fra ordet karipo som på språket til den lokale urbefolkningen mente mannen. Det geografiske området som dekkes av Karibien er enormt og mye mer variert enn vi kanskje tror ved første øyekast. Den nordlige delen er okkupert av De store Antillene: Cuba, øya Hispaniola (delt mellom Den Dominikanske republikk og Haiti), Jamaica og Puerto Rico. Etter den brede buen mot sør-øst møter vi de små Antillene, delt mellom Windward og Leeward Islands. Det er en lang skjærgård bestående av små og mellomstore øyer, kort avstand fra hverandre, som i motsetning til de store Antillene, der avstandene er større, også tillater passering fra den ene til den andre uten for lange navigasjoner (mellom 10 og 30 MN). Våre karibiske katamarancharter tilbyr seilbåter, motorbåter og katamaraner på alle hovedøyene, så det gjelder å velge destinasjon og båt du foretrekker. Noen eksempler: Antigua, fascinerende og fullt av natteliv, kan være utgangspunktet i Jolly Harbour for så å nå det fortryllende Guadeloupe og Barbuda. Den andre er vill og uberørt, med lange hvite strender og et gjennomsiktig hav. Grenadinene er paradiset for katamaranferier i Karibien, hvorfra du kan nå Mustique, Baquia og Sant Vincent. Den nordlige delen av de mindre antillene er okkupert av De britiske jomfruøyene: det er fem marinaer der du kan lande, for en variert og sikker navigering med båt eller katamaran. I tillegg kan du besøke den vakre korallatollen rundt 20 NM fra Virgin Gorda. Utforsk nettstedet, du finner mange interessante karibiske charterforslag!

  Karibiske katamarancruise med mannskap

Toppen av en katamarantur i Karibia er full mannskapsmodus. I dette alternativet vil våre luksuriøse katamaraner bli ledet av en profesjonell skipper og vil ha ombord mannskapet som består av en eller flere vertinner og den personlige kokken som vil skjemme bort gjester med utmerkede ferske lokale produkter: ikke bli overrasket over å se en vakker hummer på tallerkenen din så snart den er fanget! Og så aperitiffer, cocktailer, romantiske middager i eksklusive bukter. Slapp av og nyt en av de vakreste seilferiene i Karibien med katamaranene våre: i de spektakulære kajakkene på Cuba eller over de uberørte Grenadinene, mellom holmer og atoller. Fra de ubebodde områdene på De britiske jomfruøyene (BVI-British Virgin Island) til de uberørte hvite strendene på Martinique, lustet av tropiske vinder. Du vil seile gjennom turkis farvann, omgitt av flerfarget fisk, og deretter ankre i havnen for å snorkle eller padle kajakk. Våre katamaraner, fra de beste verftene i verden, som Lagoon, Bali, Fountain Pajot, har det mest moderne utstyret ombord for å maksimere komforten: vannmaskin, klimaanlegg, ismaskin, TV. I tillegg et utvalg av utstyr som gjør ferien mer spennende: snorkling, kajakkpadling, havfiske, terrengsykler og noen til og med vannscootere. Karibia på en seilbåt vil være en uforglemmelig opplevelse; mannskapets profesjonalitet vil ikke overlate noe til tilfeldighetene. Skipperen, en ekspert i området, planlegger ruten og lar deg oppdage de vakreste delene. Vertinnene og kokken vil tilby deg et høyt servicenivå om bord. Du kan velge en destinasjon blant de mange karibiske katamarancruisene vi tilbyr: hundrevis av nye og overhalede katamaranmodeller med avgang fra alle de viktigste øyene. Videre, som vi vet, lar området deg nyte et ideelt klima om vinteren og langt ut på våren, så en fantastisk idé er å tilbringe en karibisk nyttårskatamaranferie. På siden vår finner du alle forslag fra øyene / statene: du kan bestille etter størrelse, modell, antall hytter, antall passasjerer og åpenbart pris. Ikke nøl med å kontakte oss, våre eksperter vil gi deg verdifulle råd og vil være i stand til å skjære ut din ideelle ferie.