ItalyCharter Company Profile

Passion and Experience for your Sailing Dreams

ITALYCHARTER OM OSS

Vi er et selskap som er født av en dyp lidenskap for havet og mange års erfaring innen maritimt felt, ItalyCharter har som mål å tilfredsstille behovene til entusiaster som søker pålitelige båter og personlig, oppmerksom kundeservice. Vi ønsker å hjelpe deg med å oppnå båtferien du drømmer om!

Vi er en megler basert i Italia, et reisemål vi kjenner svært godt, og vi tilbyr et bredt spekter av løsninger: hele 15 000 alternativer inkludert seilbåter, katamaraner, motorbåter og luksusyachter (både uten besetning og med besetning) i noen av verdens mest fengslende cruise destinasjoner, som Middelhavet, Karibia og Det indiske hav. Kunder kan finne løsninger for enhver lommebok og kan stole på dedikasjonen og ekspertisen (både innen maritime og turistiske felt) til vårt personale. Vi er seilere og båteiere, og vi har ofte vært kunder på jakt etter rett båt for oss selv. Derfor forstår vi behovene til de som ønsker å tilbringe en deilig ferie seilende blant sjarmerende øyer, pittoreske landsbyer, fantastiske strender og krystallklart vann. Vi kan gi flotte råd om destinasjonene som passer best for kunden, fordi vi også er erfarne reisende.

Vi tilbyr fordelen med å være en liten, "menneskelig" struktur, og vi bringer toppnivå profesjonalitet for å ta vare på kunden på hvert trinn: fra valg av båt til ombordstigning, og vi følger dem trinnvis selv under cruiset. Å velge en maritim megler som ItalyCharter betyr å kunne stole på en pålitelig og empatisk konsulent, en kompetent guide for å navigere gjennom det myriade av alternativer. Vi er "problem løsere" og vi er forpliktet til å tilby båter valgt fra de mest pålitelige båteierne. I tillegg er vi i stand til å se ting fra alle vinkler. Vi forstår helt klart problemene folk kan møte om bord, både med hensyn til været og med hensyn til båtens utstyr. For oss er hver kunde viktig og unik.

Prisen er ikke det eneste kriteriet for å velge en båt. Selv om kunden ikke betaler oss noen provisjon, har de den store fordelen av å kunne stole på et team av eksperter som hjelper dem med å velge den rette båten for sin drømmeferie.

HVEM STÅR VED RATTET HOS ITALYCHARTER?

Francesca ItalyCharter

Francesca Bedeschi

Arkitekt, erfaren reisende og seiler, er hun stolt av sin romagnolske opprinnelse og sin adopterte by, Firenze, der hun studerte. Hun har seilt siden hun var fire år gammel: den gangen hjalp hun allerede moren sin med båtmanøvre. Da hun ble litt eldre, deltok hun på seilkurs og fikk båtførerbeviset sitt.

Hun grunnla ItalyCharter og designet strukturen på nettstedet for å være så brukervennlig som mulig. "Jeg elsker å reise med båt fordi det er miljøvennlig og praktisk: du handler, kaster loss og har alltid alt med deg. Du trenger ikke å pakke og pakke ut hele tiden. Du kan nå øde strender selv i høysesongen. På en båt er du fri, du er virkelig på ferie."

Alltid smilende og uatskillelig fra sine sjarmerende australske gjeterhunder Blue og Luna, begge sertifiserte redningshunder med Sics, tilbringer Francesca mange måneder i året seilende og jobber eksternt fra sin kjære s/y Nuvola.

Susanna Leone

Den livlige "bookingdronningen" vil sjarmere deg med sin vennlighet.

Født i Marina di Massa og oppvokst i Versilia, hadde hun en dyp lidenskap for havet fra en svært ung alder (som hun elsker i alle årstider) og seilte ofte med sine onkler.

Med et biologibakgrunn lagt til side, etter å ha møtt Francesca i en bar i Firenze (begge holder turistguider: en for Costa Rica, den andre for Karibia), ble hun med i ItalyCharter-teamet og seilte langs de italienske kystene i tjue år. "Jeg elsker Sicilia så mye, og i Toscana kjenner vi til og med krabbene ved navn!". For å slappe av, liker hun å padlebrette og svømme.

Hun er den første personen som samhandler med kunden, og prøver å forstå deres ønsker for å finne dem det beste kvalitet/pris-alternativet. Det viktigste for Susy er at båten er trygg og at kunden kan nyte ferien i fred.

Susanna ItalyCharter
Federico ItalyCharter

Federico Ponchio

En matematikkutdannet fra Normale di Pisa, vår datamagiker er en mann av få (veldig få!) ord og mange handlinger.

Selv om han ikke er født ved havet, men i den vakre byen Vicenza, kjent for sin elegante palladiske arkitektur, er han drevet av en stor lidenskap for båter.

Med "The Boss" har han også vært involvert i styringen og vedlikeholdet av flåten til +39 Charter, et datterselskap av ItalyCharter, og har seilt omfattende gjennom hele Middelhavet. Hans favorittdestinasjon er imidlertid Sicilia.

Han tar seg av selskapets IT-sektor og sørger for at alt fungerer perfekt.

De anerkjente nautiske kartene fra Navionics, Sonar Charts eller Sonar Charts Live er i stor grad avhengige av hans ekspertise

info@italycharter.it

(+39) 348 4147309

(+39) 348 3337796

Bare legg igjen en melding under: