length model år base cabins persons toilets price

  Grenada katamarancharter

Grenada, kalt krydderøya, er en av favorittdestinasjonene for et karibisk katamarancruise. Uforurenset natur og hav, karibiske farger og smaker, ideelt klima og mye sol, ideelt utgangspunkt for å besøke Grenadinene. Konformasjonen av øya, med en godt beskyttet havnekapital (St. Georges) og tilstedeværelsen av en veldig tagget kyst i sør, tillater sikker navigering og muligheten for fortøyning eller forankring på uforglemmelige steder. Avgangen skjer i St. Georges, hovedstaden i denne lille staten som fikk uavhengighet i 1974 ved å frigjøre seg fra britisk dominans. Det offisielle språket er engelsk, selv om kreolsk-engelsk ofte blir snakket.
Våre charteroperatører i Granada, noen av dem italienere med lang erfaring, ønsker deg velkommen til marinaen med varme og profesjonalitet. Et dusin katamaraner fra de beste verftene er tilgjengelige, fra Lagoon, Bali og Fountain Pajot, fra 38 til 52 fot, alle nye eller nylig bygget, klare til å seile Karibia på et perfekt cruise. Hyttene fra 4 til 6 gir maksimal komfort, og mange katamaraner er utstyrt med tilleggstjenester: ismaskin, klimaanlegg, wi-fi, TV. Du kan velge bareboatkatamaran, med skipper eller luksus. I dette alternativet vil du ha hele mannskapet til din disposisjon: profesjonell skipper, vertinne (1 eller to avhengig av antall passasjerer) og til og med en kokk som vil lage ferske lokale produkter. Klar for aperitiff mens du er for anker i en tropisk havn? Og så en middag basert på nyfanget gul fin tunfisk tartar?
Men la oss se nærmere på skjønnhetene og aktivitetene å gjøre på dette ekstraordinære stedet på planeten vår. La oss starte med den lille hovedstaden som er verdt et besøk. Den utvikler seg rundt hesteskoformet havn og de smale gatene stiger opp til de grønne åsene. For å se Nasjonalmuseet, tre festninger som er en arv fra den franske og engelske dominansen. Og så mye liv og farger, i en sammenheng med vennlighet og gjestfrihet. Lokalbefolkningen elsker musikk og fester, ikke bare under det sprudlende karnevalet: det er mange festivaler og arrangementer som finner sted gjennom året. Markedet er et annet symbolsk sted hvor syn og smak er fylt med følelser: ferskfanget fisk (stor marlin, tunfisk, hummer) og krydderfjell (muskat, ingefær, kanel, nellik). Og så bananene, kokosnøtten, mengden tropiske frukter som vi ikke kjenner ... Grenada-katamarancruisen starter herfra, og beveger seg deretter mot sør, den takkede kysten grenser til mange innløp. Her, True Blue, Prickly Bay, Clarkes Court, Mt Hartman Bay, St. David Harbour, den ene bak den andre. Hver og en for å oppdage, velg det beskyttede ankerpunktet eller fortøy de mange marinaene. Buktene har ofte skjær for snorkling og dykking, og marinaene tilbyr jolleutleie hvis du vil oppleve spenningen i fart i en liten driv.
Hvis du velger katamaran i Grenada, vil du seile mye, og du er på rett sted. Fra sørkysten kan du følge de kuperte kystrene mot nord, mye mindre turistiske og menneskeskapte (selv om noen herlige landsbyer prikker langs kysten). Fortsett deretter nordover, St. Vincent-ruten, for å stoppe og besøke Grenadinene. Carriacou, Union Island, Diamond Island, Canouan, Mustique ... og mange flere. Eksotiteten til navnene deres er lik skjønnhet. Du vil være på hyggelige, eksklusive steder, i en rekke attraksjoner: hvite strender, men også sofistikerte alpinanlegg, pittoreske kystlandsbyer eller øde bukter. Du kan til og med nå St. Vincent, den største øya i øygruppen i den nordlige enden av den, og deretter gå tilbake til Grenada.
Men en ferie her byr på så mye mer. Grenada seiler ikke bare i vakre hav, men en rekke sideaktiviteter som beriker ferien. Vannsport først og fremst: for dykkerentusiaster tilbyr Bose Reef og Dragon Bay suggestive havlandskap, med undervannsvegger og besøk til vrak. For de som liker å fiske, organiserer vi utflukter med utstyrt båt (men katamaranene selv har profesjonelt utstyr), for havfiske. Deretter ekskursjonene i interiøret: guidede turer organiseres (til fots, med terrengsykkel eller med jeep) for å besøke det vakre og noen ganger ugjennomtrengelige innlandet, dominert av vulkanen som har skapt en grønn og frodig vegetasjon. En spesiell vandring når toppen av Mount QuaQua, gjennom bekker som skaper suggestive fossefall og regnskog, til toppen der du kan nyte en spektakulær utsikt. Natur, sport, avslapning, shopping, kunst, mat, folklore: katamaranferien i Grenada vil være en opplevelse som vil forbli uutslettelig.