length model år base cabins persons toilets price

  Catamaran charter Hellas: de beste destinasjonene

For en drømskatamaranferie er det mest kjente og populære området i det greske havet Kykladene, i sentrum av Egeerhavet. En rekke ekstraordinære naturlige skjønnheter, krystallklart hav, hvite strender i viker, uendelige steder å dykke og snorkle. De karakteristiske greske landsbyene med hvitkalkede hus med blå tak for å reflektere fargen på himmelen. Paros den største, den grønne Naxos kronet av vakre strender, nattelivet til Ios og Mykonos, opp til den suggererende og romantiske Santorini, dannet rundt vulkanens kaldera, som eksploderte i en enorm eksplosjon for 3500 år siden. Rundt de mest turistiske, en rekke like vakre, men mer bortgjemte øyer, som blir oppdaget av katamaran dag etter dag: Kea, Sitnos, Serifos, Milos og mange andre

Dodekanesane er et annet område med magisk skjønnhet, de 12 største øyene er arrangert i en nord-sør retning nær den tyrkiske kysten. En blanding av naturlig skjønnhet og livlighet, selv om det er litt roligere enn Kykladene. Fra Patmos, det mytiske stedet for apokalypsen St. John, til Kalymnos og Leros, steinete og karrig, til Ios med strender og klubber. Opp til den vulkanske Nysiros og deretter Rhodos, med den gamle verdensarvbyen og en øy som skal oppdages: mot sør ligger en rekke av uberørte strender og krystallklart vann.

For en mer avslappet og fredelig katamaranferie er det Saronic-øyene i den homonyme bukten, vendt mot Athen, for å kombinere kunst, historie og et krystallklart hav. Videre begrenser den skjermede plasseringen tilstedeværelsen av Melteni-vinden, som om sommeren kan opprettholdes på Kykladene.

Eller Sporadene, lenger nord, med grønn vegetasjon, i motsetning til de karrige egeiske øyer. Her finner du stor inspirasjon for seiling av katamaran, spesielt i Alonissos marinepark, en av de største i Middelhavet.

Endelig de joniske øyene: et annet hav med utsikt over Italia, men den samme garantien for skjønnhet, perfekt hav, tilstrekkelig vind for seiling og seiling og mange øyer å oppdage: det historiske Korfu, Lefkada med strender, mytiske steder i Odyssey i Ithaca, for så å nå den ville Cefalona i sør og deretter Zakynthos for å se reproduksjonen av de gigantiske skilpadder.

  Ferie i Hellas på en luksuriøs katamaran

Hvis du vil ha maksimal komfort og luksus, kan du velge en luksuriøs katamaranferie. Alternativet består av en katamaran av betydelig størrelse, med alt mannskapet til din tjeneste: ikke bare profesjonell skipper, men også mannskap ombord med en eller flere vertinner, avhengig av størrelse. Frokost, aperitiff, drikke og lunsj på katamaranen, men også en rekke sikkerhetsaktiviteter: SUP, kajakkpadling, fiske, snorkling og dykking. I noen luksuriøse katamaraner er det også klimaanlegg, solcellepanelgenerator og fluebro. På nettstedet ItalyCharter er alle de beste forslagene til luksussegling og motorkatamaraner og båthavner å starte fra!

  Hytte charterturer eller privat katamaran

For en ferie i Hellas i frihet og uten bekymring, tilbyr operatørene våre charterformuleringer: vi leier bare hytta til katamaranen med skipper. Enten du er et par, enslige eller venner og til og med en familie, er det det beste alternativet å besøke de greske havene i fred og ha alle tilgjengelige tjenester. Katamaranen for sin størrelse tilbyr mye mer plass enn monohull-båten, derfor er en komfortabel ferie med flere mennesker om bord mulig. Det er også mulighet for å velge luksustjenesten, med et komplett mannskap med vertinne om bord.

Hvis du foretrekker autonom ledelse, kan du leie katamaranen utelukkende for å seile hvor du vil med perfekt frihet. Velg rute, utforsk avsidesliggende øyer, anker i en ensom bukt for å bade i det krystallklare vannet. Så fortøy, besøk landsbyen, gå opp til klosteret og avslutt kvelden i en utmerket fiskerestaurant og lokale spesialiteter. Dette er Hellas! Sjekk nettstedet for å søke blant hundrevis av alternativer, det som tilfredsstiller dine behov, eller ikke nøl med å ringe oss!