length model år base cabins persons toilets price

  Toscana katamaran charter | De beste destinasjonene

Med en katamaranutleie i Toscana kan du besøke vakre land og strender. Øya Elba med sine fiskevær, sine vandreruter og sandstrender ofte omgitt av åser med frodig grøntområder. Øya Giglio, en perle som skal oppdages, fremdeles helt vill, med en smaragdgrønn sjø og havbunn rik på fisk. Capraia, nærmere kysten av Korsika enn Toscana, regnes som et lite geologisk paradis, som en øy av vulkansk opprinnelse, unik i den toskanske øygruppen. Kystene med utsikt over havet, steinene som erodert av vindene, vil gi deg andpusten i Cala Rossa. Capraia er også egnet for snorklinginteresserte og har et hav rikt på flora og fauna. Buktene i den toskanske øygruppen er utallige og alle med vakre strender. Spesielt på Elba byr kysten på mange ideer for en ferie i havet og avslapning: fra Portoferraio til Viticcio, hvor anbefalt er stranden Sansone, en strand med hvite rullesteiner, fra Forno til Biodola, hvor du finner den lille stranden i Lamaia, som kan nås gjennom Biodola-Procchio-banen. Et stopp ved Scoglio della Paolina, som skylder navnet til Napoleons søster, hvor du kan snorkle rundt revet. Cotoncello, ansett som et naturlig basseng for granittklippene som omgir det, er absolutt et must å besøke. Et stopp i Fetovaia og den lille Cala Aliva, en av de mest avsidesliggende og uberørte strendene på øya Elba, kan ikke gå glipp av.

  Beste tiden å seile i Toscana

Den beste tiden for båtutleie i Toscana er fra mai til oktober. Toscana ligger i sentrum av Italia og har utsikt over Tyrrenhavet, og nyter dermed en kontinuerlig bris om sommeren, noe som generelt gjør at luften blir mindre sulten, selv om den er varm. Sommeren er lang og tørr ved kysten. I den toskanske øygruppen er faktisk nedbøren hovedsakelig konsentrert om høsten og temperaturene kan forbli rundt 15 ° C selv midt på vinteren. I månedene juli og august er nedbøren veldig lav, noe som resulterer i en evig klar himmel og høye temperaturer.

  Motor katamaranutleie

En motorkatamaran er det riktige valget hvis du vil tilbringe en behagelig ferie. Italycharter har den luksuriøse lagunen 620 motor catamaran, som har alle slags komfort.