length model år base cabins persons toilets price

  Catamaran sailing i Kroatia – Reiseruter

For de som virkelig liker å seile så er Kroatia et av de beste stedene for å leie en Catermaran og ha den aller beste ferien sammen med venner, romantisk ferie eller med familie. Det finnes så mange forskjellige grunner til å velge Kroatia: du har havet, naturen, byene som er rike på kunst og historie, og vi kan ikke glemme den fantastiske maten. Den kroatiske kysten er rufsete: den inkluderer massevis av øyer og holmer, mange av dem er lange og smale. Kysten veksler mellom steinete deler, strendene er en god blanding mellom sandstrender og steinstrender. Dette vil gjøre seilingen enda litt mer interessant: du vil alltid oppleve nye ruter, kan legge til bukter, viker, øde strender, landsbyer og andre tettsteder. Det klare, turkise vannet hjelper deg med en rolig og behagelig Catermaran seiling rundt små steder, og enda mer spenning på det store åpne havet.

Catamaran sailing I Kroatia betyr at du kan dra glede fra naturen. Rundt 19 nasjonalparker og naturreservater, og andre beskyttede områder. Du vil finne deg seilende i rolige omgivelser, på krystallklart vann nær den frodige grønne kysten. Du kan oppleve alle de utrolige parkene mens du er på et Catamaran charter i Kroatia. Som f.eks se Telascica nasjonalparken og øya Mljet. Du kan også ta en tur i land og se Krka parken. Moor nær Sibenik og gå for en vandring oppover elven, dette fantastiske området har syv majestetiske travertin fosser med innsjøer du kan svømme i.

Byer på denne siden av Adriaterhavet kommer med tusenvis av år historie, noe som gir det enda en fordel når det kommer til Kroatia Catamaran ferier. I Istria er Pola en romersk by som fremdeles har mange gamle ruiner og et stort amfiteater. Trogir er et verdensarvsted på UNESCO: bare tusen km fra Split, har denne tusen år gamle byen et kompakt middelaldersenter bygget på en øy som er tilknyttet til fastlandet. Zara er byen som romerne først bosatte seg på, og senere kom under venetiansk styre; den har imponerende bymurer og en majestetisk katedral. Og sist men ikke minst, Dubrovnik, en annen verdensarvlistet by. «Perlen av Adriaterhavet» er fullpakket med den romerske arkitektur; turen langs de gamle murene, ispedd festningsverk og porter høyt over havet. Det er noe som gjør det ganske unikt.

Kroatia kan gi det et stort utvalg når det kommer til mat, det er noe som gjenspeiler deres middelhavs og sentraleuropeiske arv. Ingrediensene er lokale råvare og klassisk middelhavsstil, med en overflod av olivenolje, urter og grønnsaker, samt gode viner. Ved sjøen så får du massevis av fersk fisk, de mest åpenbare valgene er grillet fisk, krepsdyr og skalldyr. Det er så mye god sjømat som du kan prøve om du er villig til å prøve, du kan velge å dra på en restaurant eller få kokken ombord på båten til å lage maten for dere. Det er helt opp til dere selv, hva dere ønsker å gjøre.

  Catamaran charter Kroatia: Nasjonal parker og beskyttede områder

Fra Istria til Dubrovnik så vil du finne en fullpakket kroatisk kyst med nasjonalparker, regionale parker og naturreservater, noe som gjøre det til et helt unikt naturalistisk oase. Det har åtte nasjonalparker og rundt 444 beskyttede områder. Kroatia Catamaran charterturer er ideelle for å besøke disse skjønnhets stedene fra sjøen. Om du ønsker å legge til land så kan du gjøre det, og vandre ut på en utforskelse tur til fots. Noen av de vakreste natur stedene; Kornati nasjonalpark, en skjærgård som sprer seg utover det krystallklare havet, det er kjent for sitt rike sjøliv; og du har Telascica bukten, det er et naturreservatet inkluderer salt innsjøen Mir. Om du ønsker å utforske herfra så er det ikke lang spasertur til stedene, der du kan se en utsikt som du aldri har sett før. Krka nasjonalpark, den som går litt innover, kan lett nås om du legger til ved Sibenik. Den er berømt for sine dramatiske travertin fosser og kaskader. Helt på slutten så vil du se øya Mljet, som du kan seile til fra den historiske byen Dubrovnik.

  Bareboat catamaran charter Kroatia

En bareboat catamaran er det perfekte valget for en vennegjeng eller for en familie som ønsker å nyte en ferie i full frihet. Catamaran leies uten mannskap, så minst en av de som leier båten må ha båt lisens, om de ikke har det så må gruppen skaffe seg sin egen skipper. ItalyCharter kan tilby deg mer enn 500 Bareboat Catamaran i Kroatia, som du kan leie fra forskjellige havner i Istrien og Dalmatia.

  Catamaran cabin charter i Kroatia

Om du ønsker å nyte en drømmeferie ombord en Catamaran i Kroatia uten noen form for bekymringer eller ansvar, så er en cabin charter ferie det beste valget for deg. Uansett om du ønsker å dra som et par, en familie, alene eller med venner, du vil ha din egen cabin og kan nyte en utrolig ferie sammen med andre som elsker å seile. Normalt så kommer en Catamaran med mannskap. Det er ikke bare en skipper men også stewardess for å gi den aller beste komforten. Apertiffer, lunser, cocktailer, middager og alt annet som du måtte trenge. Om du ønsker mer informasjon, så hjelper våre ansatte deg gjerne.

  Catamaran charter med skipper

Om du ønsker å dra på seil til de vakreste stedene i Kroatia, helt uten en bekymring i verden, så bør du velge en Catamar charter med skipper. Dette er det perfekte valget for de som ønsker å ha noen profesjonelle ved roret, noen som kjenner området og kan gi deg forslag på turer som du kan ta eller bare følge hva du ønsker. Om du ønsker den ytterste bekvemmeligheten, så kan mange båthavner i Kroatia leie deg en Catamaran med fullt mannskap, det vil si ikke bare skipperen, men også en stewardess og en kokk også. Alt etter hva du selv ønsker.

  Luksus catamaran charter Kroatia

Om du er på utkikk etter en helt uforglemmelig Catamaran ferie i Kroatia, så anbefaler vi en luksus catamaran charter. Disse Catamaranene kommer med fullstendig mannskap, det inkluderer en skipper, stewardess og kokk, alle er trent til den aller høyeste standard. En luksus catamaran båt  kommer med klimaanlegg, generator, vannmaskin, ismaskin og alle slags «leker»: som f.eks kanoer, kajakker, fiskeutstyr, snorkleutstyr og i noen tilfeller en snelle for vannski.

  Den beste tiden til å seile i Middelhavet

Middelhavet tilbyr ideelle forhold for seiling med båt eller catamaran fra april til oktober. Den kroatiske kysten er ikke noe unntak fra dette: våren og høsten er varme, og til og med varmere når det er nærmere sommermånedene. Sommeren på Adriaterhavet, fra juni til midten av september er alltid solrik. Temperaturene varierer fra 22 til 32 grader. Varmen vil bli dekket litt over av brusen som du konstant får. Mai, juni, september og oktober er de aller beste månedene for å nyte en fredelig ferie uten å måtte forholde seg til massevis av turister.

  Catamaran leie Kroatia: hva er nytt i 2020

Om du er på utkikk etter en helt ny 2020 Catamaran til leie, så kan du finne et helt nytt utvalg over alternativer her på ItalyCharter: seile catamaran utleie, strøm catamaran utleie, Bareboat catamaran utleie, catamaran charter med skipper, luksus catamaran charter. De mest populære er Lagoon, Bali, Sunreef, Fountaine Pajot, Catana. Her er noen av eksemplene: for 2020 Lagoon catamaran utleie Kroatia: Lagoon 40, Lagoon 42, Lagoon 450 F, Lagoon 46, Lagoon 46 F, Lagoon 50, Lagoon 52 F; for 2020 Bali catamaran charter Kroatia: Bali 4.1, Bali 4.3, Bali 4.3, Bali 4.8, Bali 5.2; Sunreef catamaran charter i Kroatia 2020: Sunreef 50, Sunreef 60 På nettsiden så kan du finne mer informasjon om alle båtene, der kan du finne informasjon som utstyr, priser, statister, rabatter og siste minutters tilbud. Utstyret som du finner ombord er som regel klimaanlegg, generator, solvellepaneler, fiskeapparater, snorkling og SUP utstyr. Velg fra flybridge modeller eller de mer sporty designene som de nye Excess Catamaran.