length model år base cabins persons toilets price

  LAGOON CATAMARAN LEIE

Har du tenkt på en ferie i Italia med charterkatamaran ? Våre operatører er til stede i alle de store badebyene på halvøya og på øyene, så det blir enkelt å velge utgangspunkt i henhold til din smak. Utvalget av charterkatamaraner er stort, inkludert alle de store produsentene. Laguner er dominerende for sin komfort, effektivitet, sikkerhet og vakre design. Du kan velge hvor du skal leie en lagune fra en av våre utvalgte operatører: for eksempel er mange modeller av dette verftet i Porto Cervo, Cala dei Sardi og Olbia for en ferie i den eksklusive Costa Smeralda og å seile opp til Bonifacio. Base i Marsala for å nå den nærliggende Egadi, eller i Capo d'Orlando hvis du velger De eoliske øyer. Fra Pozzuoli og Procida for en spennende ferie rundt Capri, Ischia og Amalfikysten. Søk på Italycharter muligheten for leie av katamaran som passer deg best: katamaranene kan bestilles etter sted, verft, modell, hytter, størrelser, priser osv. Ikke nøl med å kontakte oss for all informasjon du trenger.

  CATAMARAN LEIE | ALLE FORDELER

Leie en katamaran eller en seilbåt ? Hvis du aldri har leid en katamaran, må du vite at forskjellene i forhold til båten er store. På samme lengde er katamaranen mye mer romslig på grunn av tilstedeværelsen av to skrog, noe som gjør det mulig å innkvartere flere hytter og generelt større. Bebyggelsen på dagtid er også bedre: det bredere dekket tillater plassering av store bord og sofaer, dinetten er stor og lys, og nettet ved baugen lar deg legge deg ned og sole deg. Videre vil enhver skipper og / eller besetningsmedlemmer være atskilt og uavhengig av kundene. Katamaranen er også mer stabil i rolige og glatte havforhold, og blir et hyggelig alternativ for de som lider av havet. Avslutningsvis er katamaranutleie egnet for vennegrupper, familier selv med barn og kanskje besteforeldre som ønsker en behagelig og luksuriøs ferie, seilende forsiktig langs kysten eller rundt øyene, uten behov for lange reiser til sjøs. På Italycharter har du et komplett bilde av tusenvis av tilbud på alle italienske steder. Du kan velge et katamarancharter ved å bestille dem etter størrelse, antall hytter, pris, verft og modell. Våre charterturer er profesjonelle og utvalgte og tilbyr nye og splitter nye båter: vanligvis 1-2 år, men mange har nettopp forlatt verftet i 2020. Leie av en lagune er det mest populære alternativet, med katamaraner fra 38 til 62 fot. Fra og med Lagoon 42 er katamaranene i denne hagen utstyrt med fluebroer og alle hytter med bad. I tillegg inkluderer standardutstyret klimaanlegg, generator, vannmaker. På forespørsel, skipperen og hele mannskapet, som for mellomstore / store modeller vil ha sin egen uavhengige innkvartering. Andre viktige byggere er Bali, Catana, Fountain Pajot, Dufour og de luksuriøse Sunreefs. Helt nye Bali 4.8 har en unik dinette-design som strekker seg sømløst til hoveddekket, og skaper plass og lysstyrke. Fountain Pajots Ipanema 58s har 5 doble hytter, alle med bad, pluss mannskapshytta. Noen modeller har til og med en ismaskin, vaskemaskin, stereoanlegg og TV. Det er utallige fritids- og sportsaktiviteter om bord: kajakkpadling, SUP, dykking, vannscooter, terrengsykling. Hvis du bare vil slappe av, i den luksuriøse formelen for leie av katamaran, serverer vertinner og kokker deg deilige måltider og aperitiffer ved solnedgang, eller suverene drinker du kan nippe til forankret i havnen!

  CATAMARAN LEIE | FRA BAREBOAT TIL LUKSUSLEIE

Bareboat catamaran charter . Våre katamarancharter gir bare båten, uten mannskap, slik at kunden kan kommandere den etter å ha sjølisens. Dette alternativet for leie av katamaran er for erfarne mennesker som er kjent med seiling og ønsker å nyte en gratis ferie med venner, barn, kjærester, koner. De italienske kystene og øyene er fulle av marinaer, noe som gjør navigering trygg med mange fortøyningsalternativer. I noen områder er det til og med tillatt med enveisformel, dvs. ankomst til et annet sted enn avgangsstedet.
Katamaranutleie med skipper : Katamaranutleie inkluderer tilstedeværelse av skipperen mot et lite tillegg. For de som ikke vil ha bekymringer, vil de lokale profesjonelle skipperne seile deg med kompetanse og sympati på de rutene du bestemmer. På denne måten vil charterferien være en mulighet til å bli bedre kjent med området og utforske selv de mest utilgjengelige områdene.
Luksusutleie av katamaran : velg toppen av utvalget for å gjøre ferien uforglemmelig. Serveres og skjemmes bort av et profesjonelt mannskap på høyt nivå: ikke bare skipperen, men også vertinnene og kokken, oppmerksomme på minste detalj. Frokost, lunsj og middag, drikke og aperitiffer, avslappende og sportslige aktiviteter, slik at opplevelsen din blir unik og spennende. Med smak, profesjonalitet og skjønn vil mannskapene oppfylle dine behov ombord og ute.