length model år base cabins persons toilets price

  Catamaran charter Sicilia: TOPP destinasjoner

Med en Sicilia-katamaranutleie vil du bli bortskjemt med valg av destinasjoner. Blant de beste påpeker vi skjærgården til de eoliske øyer og den av Egadi-øyene. På De eoliske øyer er et obligatorisk stopp Panarea, hvor du finner et bøyefelt og hvor du ikke kan gå glipp av en dukkert i de fantastiske Cala Junco og Cala Zimmeri. Og så Salina, der Pollara-stranden vil kidnappe deg for formen til de steinete veggene som faller rene i havet. Øya Vulcano er egnet for de som elsker trekking, på vulkanen, men også for elskere av termiske behandlinger: Det er mulig å dykke i noen bassenger og dra nytte av gjørmaens termiske egenskaper. Også i Vulcano, Piscine di Venere, er et sted med sjelden skjønnhet, hvor du kan svømme. Når du holder på temaet vulkaner, har Stromboli også en vulkan, med en ganske hyppig aktivitet, hvert 15. minutt, og for de som elsker trekking er det mulig å klatre opp i vulkanen og beundre Sciara del Fuoco. Øya Lipari er blant de mest livlige, landet fortjener et stopp, kanskje om natten. Det er det egnede stedet å fylle bensin i den eoliske øygruppen, det er en marina og flere brygger i den brede bukten. Stablene er også vakre. Filicudi og Alicudi er de mest uberørte øyene i denne skjærgården, velegnet for sjøelskere, for deres krystallklare vann og som skjuler små strender, bare tilgjengelig med båt. Filicudi er egnet for snorklinginteresserte, mens Alicudi er det perfekte stedet å beundre solnedgangen.

Hvis du seiler med en katamaran til Egadi-øyene, kan du stoppe i Favignana og besøke de fantastiske strendene uten å gi opp dykking og snorkling. Øya Levanzo vil virke som et maleri midt på sjøen, og her kan du hvile på Faraglioni-stranden, etter å ha besøkt Grotta del Genovese og observert maleriene og graffiti som er til stede fra Paleolitikken. Men det viktigste arkeologiske stedet for Egadi-øyene ligger i Marettimo og kalles Case Romane, en samling militærhus og en bysantinsk kirke. Hvis du ikke er en elsker av historien, vil Marettimo erobre deg i alle fall. Det ugjennomtrengelige territoriet skjuler magiske strender, og de som drar dit vil vanligvis ha tid til å stoppe for å nyte denne øya. I havnen er det små restauranter hvor du kan smake på utmerket fersk fisk. Ustica er stedet hvor en strandferie på Sicilia kan bli en kulturell høytid: her kan du gå på trekking, besøke arkeologiske steder og vie deg til fugletitting. Men Ustica er også et dykkerparadis. Her kan du være enig med de lokale dykkerne, som kommer for å hente deg på katamaranen din, ta med deg det manglende utstyret om bord, føre deg til å dykke og bringe deg tilbake til katamaranen. Med ItalyCharter er det også mulig å be om en katamaran utstyrt for dykking, slik at det allerede er sylindere og en instruktør om bord.

  Beste tid til charter på Sicilia

Den beste tiden for katamaran-charter på Sicilia er fra mai til oktober. Sicilia, som ligger i den sørlige delen av Italia, er en øy som er preget av varme og veldig lange somre. På kysten, spesielt de som vender mot sør, påvirkes klimaet av afrikanske strømmer. Gjennomsnittstemperaturen på Sicilia i denne perioden er rundt 30 grader. Regnene om sommeren er generelt veldig knappe, og av denne grunn viser det seg å være et ideelt reisemål for leie av Sicilia-katamaraner.

  Catamaran charter Sicilia: Hav og kunstbyer

Med en katamaranutleie på Sicilia har du muligheten til å kombinere en strandferie med besøk i de fantastiske byene spredt over hele øya. I tillegg til øygruppenes skjønnhet, kan du besøke byer og tettsteder som Cefalù. Det historiske sentrum og Duomo med de to tvillingtårnene er veldig vakre, men stranden er dens virkelige perle: en sandstrekning som er litt over en kilometer lang mellom husene. Fortsetter vestover, langs kysten, er det Palermo, en av de viktigste marinaene og hovedstaden på Sicilia. Her kan du beundre Teatro Massimo, det største operahuset i Italia. I tillegg, i naturreservatet Monte Pellegrino, er det Addaura-hulene, med graffiti som dateres tilbake til paleolittiske. Katedralen i Palermo er bevis på de forskjellige epoker som byen har opplevd, fra romersk til bysantinsk, fra normannisk til spansk tid. Og et besøk på byens markeder kan ikke mangle: Vucciria, Ballarò, Il Capo og Borgo Vecchio. Med en utleie av katamaraner på Sicilia, og fortsetter å omgå vestkysten, møter du Trapani, hvor du kan gå på veggene i Torre di Ligny og Marsala, for å observere Saline dello Stagnone, et naturreservat med sjelden skjønnhet der det lave vannet har tillatt mennesker å sette opp stridsvogner for å få salt. Også i Marsala er et stopp et must ved Florio-kjellere, produsenter av Marsala. Med en Sicilia-katamaranutleie på østsiden av øya, er Taormina, Catania og Syracuse i stedet. Taormina er en blanding av moderne og eldgamle, så vel kjent i utlandet som andre verdensberømte italienske steder som Cinque Terre. Den middelalderske fasaden med barokkdøren til katedralen er vitnesbyrd om de forskjellige stilene som har fulgt gjennom århundrer over hele Sicilia, men det vakreste i byen er utvilsomt det greske teatret, som dateres tilbake til det tredje århundre f.Kr. Catania er derimot en fascinerende by og nærmest den største aktive europeiske vulkanen: Etna. Nettopp på grunn av sand og vulkansk stein er strendene i Catania mørke. Syracuse er en ekte perle, og vi anbefaler et besøk i det historiske sentrum, som ligger på øya Ortigia, koblet til resten av byen via to broer. De trange gatene, monumentene, mange restauranter og typiske klubber vil transportere deg tilbake i tid.