length model år base cabins persons toilets price

  Catamaran charter på Sardinia: oppdage Sardinias mest attraktive kystbyer

Sardinia av katamaran er en uforglemmelig opplevelse. Ikke bare har det et hav som er misunnelig over hele verden, men det kan også skilte med naturlig, historisk og gastronomisk kulturarv som gjør det til et virkelig enestående reisemål. Det er mange byer og byer å besøke langs kysten: hovedstaden, Cagliari med mange restauranter, en flott barscene og mange butikker å utforske. Ikke gå glipp av den middelalderske gamlebyen: gå opp til slottet og nyt den fantastiske utsikten over bukten. Olbia er der ferger ankommer fra fastlandet, og den har den nest største flyplassen etter Cagliari. Det er verdt å stoppe her for å se gamlebyen og besøke Basilica di San Simplicio; men fremfor alt er Olbia avgangspunkt for hoveddestinasjonene i Nord-Sardinia: Costa Smeralda, Maddalena-skjærgården og den spektakulære kysten så langt som San Teodoro, med øyene Tavolara og Molara. Alghero er en gammel by, og dens middelalderske bymurer er fortsatt intakte. Det er omgitt av fantastiske strender og små ankerplasser. Så er det landsbyene som Bosa, med de fargerike husene og slottet; Castelsardo, bygget på en bratt klippe som henger over havet; og den lille havnen på Carloforte, på øya San Pietro i den sørvestlige delen av Sardinia

  Charter en katamaran på Sardinia, og seil rundt på de sardinske øyene

Å leie en katamaran på nordkysten av Sardinia lar deg cruise rundt på de vakre øyene som omgir den: Noen av de mest kjente er i Maddalena-skjærgården, med øya med samme navn, sammen med Caprera, Spargi og Razzoli . Du kan seile gjennom sundet Bonifacio, Isola Piatta, Lavezzi og Cavallo. Så rett under Olbia, Tavolara og Molara. Ved å befeste en katamaran på Sør-Sardinia, for eksempel fra Carloforte, kan du besøke Sant'Antioco og San Pietro, og den beskyttede øya Mal di Ventre når du kommer tilbake opp vestkysten. Til slutt, med et katamaran-charter fra Alghero eller Stintino rundt nord-vestkysten, utenfor den imponerende Spiaggia della Pelosa, kan du seile til den ville, steinete Isola dell’Asinara.

  Catamaran-ferier som utforsker Sardinias nasjonalparker

Et charter charter om en uke lar oss besøke noen av de vakreste verneverdige naturparkene og marine reservatene: Nasjonalparken Maddalena Archipelago, Asinara nasjonalpark, og hvis du liker fotturer, kan du fortøye ved Santa Maria Navarrese og gå innlandet for å utforske Orosei og Gennargentu nasjonalpark.

  Sardinia katamaran charter: seiling og arkeologi

Sardinia har ingen mangel på fascinerende arkeologiske parker: de nærmeste kysten, som kan besøkes mens du er på et katamaran-cruise på Sardinia, er Tharros og Nora. Tharros står på en pittoresk halvøy nær Oristano, og har ruinene av en gammel fønikisk-romersk by. Nora ligger i nærheten av Pula, mellom Carloforte og Cagliari, og har restene av en stor by, også erobret av romerne.

  Catamaran-charterturer på Sardinia: hva er nytt for 2020?

ItalyCharter lar deg velge fra hele flåten som er tilgjengelig på Sardinia: katamaran-charter med bareboat, seiling av katamaran, leie av kraftkatamaran, katamaran-charter eller luksuriøs katamaran-charter. De mest kjente verftene er Lagoon, Fountaine Pajot, Bali, Sunreef, Catana. Her er noen eksempler: Lagoonskatamaraner å leie på Sardinia: (Lagoon 40, Lagoon 42, Lagoon 450 F, Lagoon 46, Lagoon 46 F, Lagoon 50, Lagoon 52 F, Lagoon 560 S2); Bali-katamaraner å leie på Sardinia: (Bali 4.1, Bali 4.3, Bali 4.6, Bali 5.4, Bali CatSpace); Sunreef-katamaraner å leie på Sardinia: (Sunreef 50, Sunreef 60); Fountain Pajot-katamaraner å leie på Sardinia: (Astrea 42, Lucia 40, Saona 47, Alegria 67); Dufour-katamaraner å leie på Sardinia: (Dufour Cat 48). På denne nettsiden kan du se hver katamarans utstyr, priser, statister, rabatter og tilbud i siste øyeblikk. Det mest etterspurte utstyret inkluderer: Jacuzzi, air condition, generator, solcellepaneler, fiske, snorkling og SUP utstyr. Ta et valg fra flybromodeller eller sportslige design som de nye Excess-katamaranene.

  Fountaine Pajot Alegria 67: Luxury Catamaran Sardinia

Drømmer du om å bli bortskjemt i den fineste luksusen på en sardinsk katamaranferie? Den siste charterkatamaranen fra ItalyCharter heter Alegria 67. Skillefunksjoner: Jacuzzi på fremdekket. Charterkatamaran med 4 besetningsmedlemmer: skipper, andrehåndsmann, stewardesse og kokk. Teak dekk, Fly Bridge, air condition, fryser, ismaskin, vinkjøler. Uten tvil den fineste katamaranen som nå kan leies i Italia. Anbud: Ocean Master 460 med 40 HK motor. Hovedsuite, 3 doble hytter og en tvillingkabin.