length model år base cabins persons toilets price

  Cuba yachtcharter

Seilcruise på Cuba? Den største øya i Karibia tilbyr en fantastisk ferie som lar deg kombinere skjønnheten i landskapet, den rike lokale kulturen, med gleden ved å seile. Våre Cuba-charterturer er til stede ved Marina of Cienfuegos, en by 250 km fra hovedstaden Havana, kalt Sydens perle, og herfra vil du seile med båt, som kan leies både i bare-båtformel og med lokal profesjonell skipper , for de vakreste destinasjonene på sørkysten, inkludert de fantastiske Cayos, paradisiske øyer utenfor Det karibiske hav.
Men la oss gå i orden: Hvis du velger båtutleie på Cuba, kommer du med fly til Havana, den fascinerende, dekadente metropolen. Det historiske sentrum, Unesco-arven, har blitt fullstendig restaurert og tilbyr en suggestiv dukkert i spansk kolonialarkitektur: torg, palasser, kirker og klostre, og til og med de tre festningene er originale og perfekt bevart. Deretter området på begynnelsen av 1900-tallet, med den mammutiske Capitolio, Parque Central og området besøkt av Hemingway, spesielt Floridita og Bodeguita del Medio, hvor du kan nyte utmerkede Daiquiri og Mojito. Smaken av rom, fargen på blomstene, lyden av sausen hersker i hver gate. Du kan spasere langs den veldig lange Malecón, boulevarden som er åpen for vindene på Atlanterhavskysten og flankert av en lang rekke elegante bygninger en gang, nå forfalt og smuldret, nesten et varemerke for hovedstaden. En kort tur tar deg til Cienfuegos for å seile med båt, men ikke glem å besøke Playa Larga krokodillefarm på veien (og hvis du vil, smak en biff av det farlige reptilet ..). Ikke langt unna ligger Trinidad, den vakreste historiske byen på Cuba: i virvaret av gamle brosteinsgater er det historiske sentrum i kolonistil, med fargerike hus og innredede verandaer. Rundt om musikk dag og natt: sønn, bolero, original salsa, spilt av lidenskapelige band og danset av alle uten forskjell på evner, fordi rytmen og atmosfæren som omgir deg gjør magien ved å få deg til å bevege deg harmonisk. Cienfuegos er en herlig by med rundt 150 000 innbyggere; Marinaen er vert for noen charterturer som tilbyr seilbåter og katamaraner. Stedet kan ikke være bedre: utsikt over sørkysten, minst utsatt for vind og strøm, noen timer med båt fra Cayos. For en første korte tur, gå østover til Playa Ancon, et herlig feriested med en gylden strand foret med palmer. En oase av ro og skjønnhet hvor du kanskje kan stoppe for natten forankring i havnen.
Så, med en navigasjon på litt over 50 miles, når vi Cayo Largo, den østligste øya i Los Canarreos øygruppe. Cayo Largo marina skiller seg ut for å være i forkant av turisme og tjenester til internasjonale kunder. På øya er det 27 km med drømmestrender: de mest berømte er Playa Sirena og Playa Paraiso. Sanden er blendende hvit (og alltid frisk, noe mer unikt enn sjelden i disse breddegradene), i en strålende kromatisk kontrast til havets turkis. Du kan svømme trygt, snorkle, møte de gigantiske skilpaddene som legger eggene sine i Tortuga Bay. Hvis du ikke ser dem i sjøen, er det muligheten for å besøke et interessant museum dedikert til dyrebare marine dyr. I Cayo Largo for mat, drikke og cocktailer: det internasjonale kjøkkenet på feriestedene er litt standard, men du finner deilige hummer tilberedt på alle måter: grillet, krydret stuet, med rom. Her er det deilige krepsdyret like utbredt som kylling .. Hvis du vil, kan du fortsette seilferien til den andre Cayos i skjærgården: det er tre hundre mer eller mindre store øyer som veksler i revet, mellom strender og palmer. Med et ord et karibisk paradis. Seiling på Cuba er et fantastisk alternativ til å besøke det karibiske landet, kontakt ItalyCharter for all informasjon!