length model år base cabins persons toilets price

  Eolisk båtutleie | Typer båter

Båtutleie i De eoliske øyer: den vakre øygruppen kan oppleves med en båtferie leid fra våre charteroperatører på Sicilia. Ferienes lengde og båttype varierer etter behov, deltakere, opplevelse, budsjett. For å besøke øygruppen med en båt (enten motorisert, seiling eller katamaran), kreves det vanligvis en eller to uker. På denne måten kan du starte fra en marina og navigere i området i forskjellige stadier og stoppe på alle øyene. Det er en rekke vakre bukter å ankre på, men det anbefales å fortøye ved bryggene eller i bøyeparkene om natten. Utgangspunktene på kysten er Milazzo, Capo d'Orlando, Portoroz, S. Agata og Cefalù.
Lipari er det viktigste sentrum av øygruppen hvor du skal leie en båt eller en katamaran. Navnet skiller både den største øya og det viktigste urbane sentrum, som har to havner: Marina Corta og Marina Lunga. Lipari er en veldig livlig by med barer, restauranter, håndverksbutikker, kunstgallerier og det eoliske museet. Slottet fra 1500-tallet, bygget av spanjolene, har utsikt over helheten. Lokal gastronomi er en fest på bordet: grillet fisk, skalldyr og krepsdyr, ofte stuet med tomater og deilige lokale kapers. På øya er det fire andre landsbyer, og kysten er oversådd med spars og små strender: Spiaggia Bianca og Vinci, den vakreste som kan nås med båt. Å være Lipari praktisk talt i sentrum av øygruppen, er det et utmerket utgangspunkt for seiling til de andre øyene, som er ordnet som en Y. Du kan også velge en dagstur med skipper som tar deg dit eller i en bareboat. Med denne formelen kan du nå en annen øy på en dag og deretter gå tilbake til Lipari. Den sørligste øya er Vulcano: en av de to med en fortsatt aktiv vulkan (den andre er den berømte Stromboli). Du kan gå opp til munnen og gå inn i den med en enkel tur. Den andre øya ved siden av Lipari er Salina. Utstyrt med en port utstyrt med en massiv brygge som er veldig skjermet selv i sterk vind. Det er den eneste øya som har sine egne vannkilder som tillater utvikling av frodige farger i naturen og tilstedeværelsen av vinstokker som Malvasia produseres fra. Å seile med båten eller katamaranen mot vest kommer du til Filicudi, den mindre turist øya. I landsbyen kan du puste den autentiske øya-atmosfæren som ikke har blitt riper av modernitet; kysten er steinete overhengende og skaper suggestive scenarier.
Til slutt, sist men ikke minst: den lille øya Panarea, hvor villaene til VIP-ene er nedsenket i det naturlige landskapet, og på de eksklusive terrassene kan du ta en drink med utsikt over bukten. Og så Stromboli: øya er praktisk talt en vulkan omgitt av vann. Bare utsikten fra havet er av sublim romantisk skjønnhet. Og hvis du vil velge oppstigningen, vil utbruddet være verdt innsatsen. Det er i konstant aktivitet og fra munnen bryter lapillier og røyk ut under eksplosjoner som får jorden til å skjelve under føttene. Enten det er seilbåt eller katamaran, er en ferie på De eoliske øyer alltid en uforglemmelig opplevelse. En dag eller to uker, kondensert av sjø, vind, sol, seil i vinden. Ikke glem en dagstur, eller en helg på en båt eller en flåte: hvis du er på hotellet og bare vil benytte deg av en båttur i en begrenset periode. Eller du er på ferie på Sicilia i ferien eller 15. august og vil ha en kort båttur. Kontakt ItalyCharter for å få vite alle mulighetene!

  Priser på Lipari-øyene

Priser på båtutleie i De eoliske øyer: på nettstedet vårt finner du alle tilbud, seilbåter, motorbåter og katamaraner, delt på avgangshamnen. Våre charteroperatører i Lipari og andre steder er valgt og har erfaring og profesjonalitet. Båtene er nye og i perfekt vedlikehold. Prisene varierer avhengig av størrelsen på båten, antall hytter og ferieformelen. Faktisk kan du velge en bareboat (i tilfelle en båt trenger du kanskje ikke båtlisens), en båt eller katamaran med en profesjonell skipper eller en luksusyacht: hele mannskapet til din tjeneste for en drømmeferie i De eoliske øyer. Vi har mange års erfaring med å håndtere spesielle båtbehov: bryllupsreise, kunder med kjæledyr, familier med barn, teambuilding med selskapets regattaer og spesielle ferier som kombinerer seiling til De eoliske øyer med alternative opplevelser (seiling og yoga, seiling og dykking, seiling og trekking)

  Er det mulig å leie en båt på De eoliske øyer uten lisens?

Vil du ha en fantastisk seilferie på De eoliske øyer og ikke har båtlisens? Blant de forskjellige typene utleie tilbyr Italiacharter også eolisk båtutleie uten lisens: små seilbåter, vanligvis 2 hytter, med motorer under 40 HK. På forespørselstidspunktet er det nødvendig å sende seilplanen din for at charteret skal verifisere om bestillingen kan godtas. Alternativt er en dagcharter til De eoliske øyer mulig med oppblåsbar båtutleie eller utleie av små motorbåter for å seile til Lipari, Vulcano, Salina ... Hvis du ønsker å leie en større båt eller en katamaran, kan du tenke deg en eolisk båtutleie med skipper, slik at du kan seile med venner, familie og barn, i avslapping og sikkerhet på de fantastiske øyene i øygruppen. Ikke nøl med å kontakte ItalyCharter for all informasjon om båtutleie uten lisens på De eoliske øyer!

  Bryllupsreise med båt på De eoliske øyer

Når du anker i en liten stille bukt omgitt av vulkanske steiner, kan du ta en svømmetur i det krystallklare havet. Gå deretter ombord, dere to alene og vent på solnedgangen mens vertinnen gir deg to store drinker. Her er dette bare ett bilde av de mange som ville gå i oppfyllelse under en bryllupsreise på en båt i De eoliske øyer. Vi har organisert bryllupsreise med båt i årevis, med hele båten (seiling, motor, katamaran) tilgjengelig for paret og etter eget valg. Du kan velge eksklusive luksushytter i baugen på siste generasjons motorbåter. Ombord skipperkapteinen og vertinnen for å lede deg fritt og seile gjennom de vakreste stedene på De eoliske øyer. Bukten i Panarea, majesteten i Stromboli, den frodige vegetasjonen i Salina, de svovelholdige badene i Vulcano, forslaget om avsidesliggende Filicudi. Restauranter ved sjøen, middager om bord, shopping på høyt nivå, trekking på vulkaner, snorkling og dykking. Eller bare slapp av, solbrent og fantastisk svømming. For en ferie dedikert til skjønnhet og kjærlighet: bryllupsreise på en båt i De eoliske øyer, kontakt ItalyCharter for alle detaljer!