length model år base cabins persons toilets price

  Grenada yachtcharter

Den lille øya Grenada (20 km lang) er et inntrykk av alt som er vakkert i Karibien, men i en langt fjern dimensjon til stor turisme. Natur, uberørt hav, drømmestrender og mange interessante aktiviteter. Det er ideelt for båtcruise-elskere: du finner forslagene til våre seilcharter på Grenada med base i St. Georges, hovedstaden i denne uavhengige staten med litt over 100 tusen innbyggere.
Grenada ble oppdaget av Columbus og døpt Concepción i 1498. Etter ankomsten av spanjolene som ga det sitt nåværende navn, ble det med makt erobret av franskmennene, som massakrerte den urbefolkningen i Caribs, hvorav mange foretrakk å begå selvmord ved å hoppe. utenfor klippene i stedet for å bli dominert i sitt eget land. Det var kardinal Richelieu selv som ønsket Fort Royal, fremdeles synlig i dag i hovedstaden (omdøpt Fort St. George av britene). Faktisk overtok britene kontrollen i det attende århundre ved å utvikle øyas ressurser: den dramatiske utnyttelsen av slaveri, sukker og kakao. Spesielt dette produktet nådde utenkelige nivåer på begynnelsen av det tjuende århundre, med verdensrekord i eksport. Båttur Grenada og Grenadinene starter fra hovedstaden St. Georges som er bygget rundt den vakre hesteskoformede marinaen Carenage. Det er to marinaer: den uformelle Grenada Yacht Club og den nye luksuriøse Port Louis. Byen utfolder seg rundt den og er verdt et besøk for å smake på den karibiske smaken. De smale gatene oppoverbakke med pittoreske hus som skinner i kontrast til den mørkegrønne av vegetasjonen. Takene har de røde fliser i forskjellige former som fulgte med skip, brukt som ballast. Tre historiske forter som vitner om fortiden og det vakre nasjonalmuseet for lokalhistorie og folklore. Men det er også barer, kafeer, restauranter, verksteder som destillerer rom som det en gang var. Og ikke glem å kjøpe lokale krydder, som Grenada var stolte av: kanel, muskat, ingefær, nellik som trives i det fruktbare innlandet og har blitt solgt i århundrer i markedene i byene.
De naturalistiske skjønnhetene på øya er konsentrert i sørøst: kort avstand fra hovedstaden, den lange gylne stranden Grand Anse Beach, kåret til en av de vakreste på planeten! Grenadas sørkyst er en spektakulær rekkefølge av dype innløp og små bukter, noen med båthavn, andre med grunt vann som er utmerket for forankring. True Blue, Prickly Bay, Mount Hartman, Clarkes Court, himmelske steder å oppdage hver dag for å nyte landskapet, krystallklart vann, svømme eller snorkle. Mt Hartman Bay, en herlig bukt med et rev for utmerket dykking eller snorkling, er kronet av mangrover og kokospalmer. Inne, beskyttet i det dype innløpet, Secret Harbor, den andre marinaen på øya, for å fortøye og besøke landsbyen. Den nordlige delen av øya er villere: landskapet er fjellaktig, med vulkanen St. Catherine og andre topper, og kysten blir mer utilgjengelig med få, men fantastiske, avsidesliggende ankerpunkter (Sauters Bay og Levera Bay) og stille, borte fra turisme.
Men Grenada båtutleie er også et ideelt utgangspunkt for å besøke Grenadinene: Nord-øst rute for å utforske den strekningen av havet (ca. 60 miles) som skiller den fra St. Vincent, prikket med drømmeøyer. Diamond Island, Caicou, Union Island, Bequia .. og mange andre. Eksklusive og ukontaminerte steder, fantastisk hav og grønn natur. For et uforglemmelig cruise, velg våre seilbåtoperatører i Grenada eller ring oss for å finne ut mer!