length model år base cabins persons toilets price

  Yacht charter Hellas | Reiserute i De joniske øyer

Skjærgården til de joniske øyene, som strekker seg fra nord til sør på havet med samme navn på vestkysten av Hellas, er et paradis for båtferie, enten det er seiling, motor eller katamaran. Det er syv store øyer, hvorav den viktigste er Korfu, med en internasjonal flyplass, ideell for å starte ferien. Bare 10 km unna har vi marinaen i Gouvia, full av charteralternativer og båttjenester. Sammenlignet med øyene i Egeerhavet, for det meste karrige, er de joniske øyene fruktbare og grønne øyer, for det meste fjellrike. Samtidig beholder de den sterke greske smaken for tradisjonelle landsbyer og gastronomi.

Havet er vakkert: under navigering er det lett å møte viker og bukter der du kan slippe anker for lange bad og snorkling. Fra Korfu flytter vi til de små Paxos og Antipaxos. Deretter en litt lengre reise (ca. 25 mil) sørover for å nå de fire andre store øyene: Lefkada, Ithaca, Kefalonia og Zakynthos. Været er varmt om våren og høsten, med svak vind fra sørøst. Om sommeren, alltid solrik og veldig varm, selv om den konstante vinden fra nord-vest, opprettholdt selv om ikke på nivå med Egeerhavet Meltheni, kjøler luften.

En drømmebåtferie gjennom disse vakre øyene: det mangler ikke en mulighet til å fortøye ved en marina, ankre i en bukt, besøke vakre strender: sanden er hvit og veldig fin. Lefkas (på italiensk Leucade eller øya San Mauro, som omdøpt av venetianerne) har en veldig utstyrt marina hvor du kan fortøye eller eventuelt leie et charter. Her er skjønnheten på stedene kombinert med historie og myte: fra berget med utsikt over havet på sørspissen begikk poeten Sappho selvmord. Seiler vi sørover, møter vi Ithaca, det mytiske landet hvor en del av Odysseen finner sted og nøyaktig vendt mot det, atskilt med en kort arm av havet, Kefalonia, den største øya i øygruppen. Fortsatt stort sett vilt, omgitt av krystallklart hav: Myrthosbukta og hovedstaden Fiskardo og landsbyen Argostoli er verdt å nevne. Endelig Zakynthos, Zanten sunget av Foscolo der han ble født her: strendene i Laganas og Turtle Bay, der gigantiske skilpadder hekker, må ikke gå glipp av.

  Yacht charter Hellas | Sykladiske charterruter

Seil charter på Kykladene: skjærgården er ikke tilfeldigvis den mest berømte i Hellas, og en båtferie lar deg glede deg over alle skjønnhetene. De hundrevis av øyene (23 største og rundt 200 holmer) danner et unikt scenario i verden, hvor karrige klippelandskap smelter sammen med havets intense blå. Postkortlandsbyer ligger på åser eller ligger i viker, med karakteristiske hvitkalkede vegger og blå tak som minner om himmelen og havet. En fantastisk solnedgang og uunngåelig et bord med en rød rutete duk hvor velsmakende greske spesialiteter seirer. Utgangspunktet kan være Athen, hvorfra du kommer til Lavrion havn med en utmerket marina utstyrt med hundrevis av charter. Herfra er Mykonos 100 kilometer. Alternativt tar fergen fra Athen på 3 1/2 time deg til Paros. Øyene har to flyplasser: Santorini og Mykonos, sistnevnte med en vakker marina og mange utleiealternativer.

Uansett hvilken marina du bestemmer deg, kan du navigere med korte avstander og nå mange av dem: hovedøya er Paros, med arkeologiske parker, den frodige Naxos med vakre strender, den pittoreske og ville Kea og Serifos. Du kan fortsette med de overtredende partiene til morgen i Mykonos og Ios, og avslutte i den antydende berømte Santorini-bukten skapt av katastrofen til en vulkan som bryter ut. Og så er Kythnos, Antiparos, Delos..listen uendelig. Hver øy har sin egen kall, men alle er omgitt av et krystallblått hav, fulle av bukter og gylne sandstrender. Et båtparadis, som du kan utforske de innerste og mindre overfylte hjørnene med.

Været er faktisk vakkert fra vår til høst: fra varmt til varmt om sommeren, selv om det er ekstremt (juli og august er gjennomsnittet 25 ° C). Vær imidlertid forsiktig for seilturer: den typiske varme og tørre Meltemi-vinden, som blåser litt nordøst fra sentrum av Egeerhavet hele året, blir vedvarende i de sentrale sommermånedene, i stor grad overskrider styrke 5-6 som gjør navigasjonen vanskelig . Av denne grunn, hvis du bestemmer deg for å leie en seilbåt eller katamaran i denne perioden, er De joniske øyene eller Dodekanesene å foretrekke. Alternativt kan du vurdere å leie en båt med en profesjonell skipper.

  Hellas båtutleie | Reiseruter Saronic Islands

Langt fra masseturisme og kykladisk verdslighet, men et steinkast fra Athen, kan du tilbringe en fantastisk seil- eller bobilferie på de Saroniske øyene. De er små øyer som strekker seg foran den homonyme bukten, mellom Athen og Peloponnes. Korintstredet ligger noen kilometer unna. En kondens av naturskjønnhet, krystallklart hav, flotte hvite strender og tradisjonell gresk gjestfrihet. I tillegg, gitt stillingen, tilbyr de en ideell destinasjon for seiling, som blir skjermet for Meltemi som blåser i sentrum av Egeerhavet.

Rett foran Piraeus ligger øya Salamina, deretter hovedøya Aegina med et praktfullt gresk teater, deretter de små Agistri, Methana og Poros alltid i et veldig samlet område som ikke tvinger lange navigasjoner. Både med båt og katamaran er øyer hvor du kan dra nytte av potensialet i det greske havet i fred, enkelt ankre i bukta eller fortøye i små havner og besøke de sjarmerende landsbyene. Små gylne strender, krystallklart vann og sikker seiling. Til slutt, etter Peloponnes, når du den fascinerende Hydra. Nå er vannet det historisk rikt har gått tapt, det er i dag den mest kosmopolitiske i skjærgården: barer, restauranter, butikker, men også utmerkede klubber for en kveld full av dans!

  Sailboat charter Greece | Boat itineraries to the Sporades Islands

A charter vacation on a sailing, motor or catamaran boat in the Sporades, to enjoy the beauty of the Aegean sea for a week or two, among unspoiled landscapes, typical villages, away from the mass tourism of the Cyclades. However the heterogeneous nature of the islands offer a mix of naturalistic tranquility and sparkling social life. The Sporades are a group of islands located in the north-east area of ​​the Aegean, but easily accessible from the mainland by ferry from both Athens and Thessaloniki. They are 11 major islands, but only Alonissos, Skyros, Skiatos and Skopelos inhabited permanently. The latter two have an equipped marina, which can be an excellent starting point. With ItalyCharter you have many options of sailing boats, catamarans and even luxury yachts. Alternatively, you can rent a boat or catamaran from the best shipyards from the centers of Achillio and especially Volos, on the coast a few miles from Skiatos.

         

Our navigation begins from here: the capital is not only a traditional fishing village, but also offers a remarkable nightlife. Then the discovery of the magnificent coast of the island, dotted with dozens of beautiful beaches: unmissable Koukounariés voted the third most beautiful in the Mediterranean. Continuing the navigation to the east, we meet Skopelos, covered by pine woods. Alonissos is at the center of one of the largest protected marine parks which includes 6 other smaller islands in a scenario of incomparable beauty. Finally, with a motor boat or, wind permitting sailing, you can reach the southernmost island of the archipelago and also the largest: Skyros. Crossroads of cultures for millennia, mythological land, 130 km of alternately rocky and low and sandy coasts, it deserves a stop for a few days. You can explore it with your boat, in a catamaran, enjoying suggestive sunsets after a swim in the crystal clear waters.

  Yacht Charter Hellas | Charter Dodecanneso

De 12 store øyene er fordelt på en nord-sør-akse veldig nær den tyrkiske kysten. Området er et spennende reisemål for de seilere som ønsker å unnslippe den kykladiske vinden, uten å gi avkall på skjønnheten i det greske havet og dets kultur: Meltemi-vinden i dette området er mer dempet.
Du kan nå øygruppen med fly på Rhodos internasjonale flyplass (deretter avgangsbase med en utmerket marina) eller med ferge fra Athen, på flere timer med navigering. Rhodos trenger ingen introduksjon: den fantastiske gamlebyen omgitt av befestede murer er et verdensarvsted. Det er kanskje for kommersielt utnyttet i dag med hundrevis av butikker og restauranter, men det gjenstår et must å gå inn i middelaldergatene i byen en gang dominert av genuaerne og deretter av de mektige riddere av Rhodos. Ved å seile eller katamaran kan du omgå øya: så snart du forlater hovedstaden, finner du enorme gylne strender i et krystallklart hav. Mot sør er det beundringsverdige arkeologiske området Lindos, med akropolis med utsikt over havet. Deretter fortsetter du de eksepsjonelle strendene i Faliraki, Prassonisi, Butterfly Valley, de gamle perched klostrene.

Rhodos er et utmerket utgangspunkt for charterturer: fra den nord-vestlige ruten for å nå den lille og pene Simi, med en karakteristisk og verdslig marina. Fortsetter vi vil finne den avsidesliggende og stille Tilos og den vulkanske øya Nysiros: her er strendene svarte av lava og det er mulig å klatre opp i det ikke lenger aktive krateret. Mot nord har vi Kos: andre øy full av vakre strender og klubber. Havnen har en velutstyrt marina som kan være et alternativ til å leie båt eller katamaran. Kos ligger i sentrum av Dodekanesane. Du kan leie med bare båtformel eller båt med skipper. Nordrute for å komme til de karrige Leros og Kalymnos, deretter den vakre Lipsi: forbudt for biler, den har bare ett fortøyningspunkt, og er bare 3 km langt. Til slutt den nordligste øya: Patmos, der St. John skrev Apokalypsen. I virkeligheten har den ikke noe apokalyptisk: krystallklart hav, bukter og rolige strender og landsbyer med hvitkalkede hus og blå tak som gjenspeiler fargen på den enorme himmelen.

  Båtferie i Hellas: hvilken båt du skal velge

Hellas tilbyr et stort panorama for en båtferie. Enten seiling, motor eller katamaran, vil du finne hundrevis av utstyrte båthavner, båthavner og profesjonelle charterturer klare til å dekke dine behov. Det er viktig å velge båttype, men også området, avhengig av årstid, da vind er en avgjørende faktor. I de sentrale områdene i Egeerhavet, spesielt Kykladene, utløper Meltemi 4-5 og når også 7-8. Vi anbefaler derfor det nordligste området av Sporadene eller Saronic Islands. Alternativt kan du leie en seilbåt med en skipper, eller luksusyachter med fullt mannskap. Sidearealene, dvs. de joniske øyer og Dodekanesene, er mindre underlagt Meltemi om sommeren. Derfor vil du leve en drømmeferie på en seilbåt eller katamaran når som helst på året. Husk at du kan velge båt etter størrelse, verft, modell (opp til det nyeste i 2020), seter og hytter og tydeligvis pris.