length model år base cabins persons toilets price

  Båtutleie i Italia

Yachtcharter i Italia tilbyr fantastiske valg for din ferie til sjøs. Med over 8000 km kystlinje, de vakreste øyene og øygruppene i verden, er det det ideelle territoriet å leie en seilbåt , leie en katamaran eller leie en motoryacht . I bareboat- eller charterformler, med eller uten skipper og på forespørsel med hele mannskapet, kan du velge mellom tusenvis av charteralternativer i alle de viktigste havnene og marinaene i landet, for å sette seil fra, og deretter seile fritt for å nå øyene og viker fjernt eller bare seile på åpent hav.
Blant de beste italienske destinasjonene nevner vi yachtcharter Sardinia , som ikke har noe å misunne for Karibien: Carloforte og Cagliari, for å nå de vakre strendene og vikene sør på øya; Santa Maria Navarrese som base for å utforske den uberørte østkysten; glamouren og luksusen på Costa Smeralda hvor du kan vise frem katamaran eller seilbåt; magien til Stintino med den berømte kappen, det krystallklare vannet og utsikten over den suggestive Asinara; til slutt livlige og turistiske Alghero, med sine mange muligheter for underholdning.
Båtutleie Amalfikysten nå en verdensomspennende tur: skjønnheten ved kysten og det spesielle beskyttelsesregimet gjør den til en landskapsarv fra menneskeheten. Positano, Amalfi, Ravello, den eksklusive Capri og den rike og livlige Ischia, utsikten over Napolibukten: fra båten, både seiling og motor, får de en universell sjarm.
Yachtcharter Sicilia , med sine utallige muligheter, det vakre havet, historien til de mange sivilisasjoner som har beriket det, den ekte og velsmakende maten .... de mest berømte destinasjonene på øya (med relative marinaer for båtutleie) er den historiske Taormina, den vakre Syracuse og Ortigia, Ragusa med tempeldalen, vestkysten med Marsala og Trapani. For ikke å nevne de fantastiske skjærgårdene til de eoliske øyer og Egadiøyene, hvor du virkelig kan nyte den rene opplevelsen av havet
Og til slutt Toscana båtutleie : med en lang og ren sandkyst, spesielt i sør og den berømte øygruppen, egnet for familier og stille seiling. Den verdslige øya Elba, med sine berømte strender, vakre landsbyer og natteliv; Argentario, mellom naturparadis og elegante marinaer; de mer bortgjemte og ville Giglio, Capraia, Giannutri hvor du kan lande med båten eller katamaranen etter kort seiling.

  ITALIA BÅTLEIE: TYPER AV BÅTER

Våre charterturer tilbyr forskjellige typer båtutleie i Italia. Leie av seilbåt: for seilere er det godt å velge et område preget av passende vind og tilstedeværelsen av mange fortøyninger. I skjærgårder er disse to elementene vanligvis fornøyde. Utleie av motorbåt: for en avslappende ferie, uten bekymringer om seiling, kan du velge en rask og komfortabel utleie av motorbåt. Katamaranutleie: katamaranen er mer romslig og normalt er navigasjonen mer behagelig enn en monohull: store hytter, mange valgfrie tilgjengelige Utleie av luksusyacht: for maksimal komfort kan du velge en luksusyacht, både motorbåt og katamaran. Bemerkelsesverdig størrelse, profesjonelt mannskap med skipper, vertinne og kokk om bord med separate hytter fra kundene.

  LEIE AV BÅTEBÅT OG LEIE AV BÅT

Bareboatbåtutleie, båtutleie uten skipper: Før du leier en båt i Italia er det viktig å velge utleieformelen. Leiebåten kan faktisk leveres bareboat: det vil si at båten blir levert som den er, uten ekstra personale. Det vil si at kunden må sørge for forvaltningen av den, med forbehold om å ha en gyldig nautisk lisens. Det er den enkleste formelen for båtutleie og gir full navigasjonsfrihet og å være alene på båten. Båtutleie med skipper: Hvis du foretrekker å ikke ha kontroll bekymringer, og / eller ikke har lisens, kan du leie båten ved å be om en skipper. Dette alternativet gjør det ikke bare enklere for deg å navigere trygt, men siden skipperen er en ekspert i området, vil han gi deg råd om steder å besøke og også gi nyttig informasjon. Luksusbåtutleie: endelig er det muligheten for luksusbåtutleie: med denne formelen vil du ha en båt (eller katamaran), vanligvis stor, komplett med hele mannskapet om bord. I luksuriøse katamaranforslag har vanligvis alle hyttene eget bad, klimaanlegg og en vannmaker. Mannskapet, som består av skipper, vertinne (en eller to) og kokker, er skilt fra klientene for å bevare personvernet. Du vil bli bortskjemt med en upåklagelig service, med lunsjer, middager, aperitiffer og en rekke sikkerhetsaktiviteter