length model år base cabins persons toilets price

  Karibisk charter

For en fantastisk ferie i Karibia, tilbyr Italycharter et bredt utvalg av karibiske båtutleie, som tilbys av utvalgte lokale charterturer i hovedbåthavnene. Du er bortskjemt med valg, i et område så stort og rikt på øyer av forskjellige størrelser og egenskaper. Det er viktig å først kjenne formelen som passer best for dine behov, så vi skal illustrere de forskjellige karibiske charteralternativene.
Den enkleste formelen er Caribbean Sailing Charter i bareboat: enten det er en seilbåt eller katamaran, blir båten chartret for den valgte perioden - vanligvis en eller to uker - som den er, uten personale om bord. Det vil derfor være kundens ansvar å sørge for at de har gyldig båtlisens for det landet, eller alternativt ta med en pålitelig skipper. Denne formelen gir deg full frihet til å nyte den karibiske båtutleien, uavhengig av familie, venner, partnere. Hvis du derimot foretrekker å ikke bekymre deg for navigering, kan du velge en karibisk yacht med skipper om bord: mot et lite tillegg vil en lokal profesjonell ta deg med uansett hvor du bestemmer deg for reiseruten og kanskje hjelpe deg for å oppdage mindre kjente hjørner. Endelig har vi toppformelen: luksusyachter i Karibia som er en båt eller en katamaran med fullt mannskap. Ikke bare skipperen, men også en eller to vertinner for å tilby deg det beste innen luksus. Aperitiffer, måltider, middager om bord, cocktailer og alle sikkerhetsaktivitetene som et luksuriøst cruise i Karibia kan omfatte.

  Caribbean Cruise: Når skal du dra?

Et karibisk båttur er en fantastisk opplevelse. Det er imidlertid viktig å velge årstid. Det enorme geografiske området mellom Bahamas og de mindre Antillene har det typiske klimaet til det tropiske beltet, og det kan derfor skilles på to årstider. Det ideelle er for en chartertur i Karibia er vanligvis i vintersesongen, når du kan nyte den tørre årstiden og de mange soltimene per dag, med en litt kjøligere temperatur enn vår-sommeren, om enn alltid varm. midten av november er vi allerede ute av regntiden, selv om det kan være noen hale av den våte sesongen (så noen byger) til midten av desember. Ferien din i Karibia med båt anbefales derfor til slutten av mai, når været forblir fint mens etterpå begynner sesongen med intense regnvær, som mellom juni og oktober også kan bli voldsomme orkaner. Et eksempel vil tydeliggjøre de subtile forskjellene: i Aruba er min-maks temperaturene 24. og 30. januar, mens de i mai er 26.5-32. Imidlertid endrer nedbøren mye, med bare 16 mm i mai, og stiger til 40 mm i januar og 94 i november.