length model år base cabins persons toilets price

  Croatia by boat i nord Adiatic. Reiserute 1  | Istrien og Kvarnerbukten

Istrien og Kvarnerbukten er de mest populære destinasjonene for de som leier en båt i nord Adriatic. Denne trekant formede halvøya er hva som er nærmeste Italia, så det er i enkel rekkevidde. Hoved havn portene  for leie av båt er Izola og Portoroz, som ligger like over den italienske grensen. Deretter så har du Pola og Punat som ligger i den sørlige delen av Istria. Pola er den regionale hovedstaden, den kommer med spor fra sin vakre romerske opprinnelse, inkludert det vakreste av at amfiteater. Det er det perfekte stedet å begynne sin reise nordover på. For å se de andre små buktene, landsbyene og tettstedene (som f.eks Porec-Parenzo og Umag, Vrsar, Rovinj-Rovigno). Punat ligger på øya Krk, og er det perfekte stedet for skjermede cruise nær kysten, hvor man  kan se øyene Cres og Losinj: hvor du kan fortsette helt til Rijeka (tidligere kjent som Fiume), hvor Gabriele d’Annunzio etablerte sin «fristat» i 1919.

  Kroatia med seilbåt. Reiserute 2  | Kornati øynene, Kroatia

Øygruppen Kornati er det ideelle stedet for ferie, og ikke bare for de som liker å seile, men også for de som liker gåturer og naturen. En båttur rundt Kornati er perfekte båtturen for de som liker friheten det å seile mellom titalls av øyer. For de som liker å velge og vrake mellom de som de ønsker å legge seg til. Faktisk så kan du velge mellom 89 forskjellige øyer, holmer og stener, samt nasjonalparker. De aller viktigste (og meste kjente) øynene i Kornati er Ugljan, Molat, Silba, Olib og Dugi Otok. På Dugi Otok så kan du legge deg til på sørsiden; som er det mest skjermede stedet langs kysten. Det er heller ikke langt unna Mir saltsjøen i Telascica, som er et helt utrolig sted. Det er virkelig verdt en dagstur eller to.

Fortsett opp langs øygruppen og du vil oppleve flere øyer som er stille og rolige, hvor du kan velge selv om du ønsker å legge til eller ikke. En seiltur gjennom Kornati øyene er noe som du sent kommer til å glemme. Det gir deg muligheten til å legge til så mange forskjellige steder. Du kan oppleve en rekke med forskjellige små lokale restauranter; det og legge til er som regel helt gratis om mannskapet på båten spiser på restauranten som du legger til ved. Havnene som du kan leie båtene fra, om du ønsker å dra til Kornati øyene er Zadar og Split; dette er også byer som har flyplasser. Det noe som gjør det enklere for deg å kunne komme deg til havnen. Om din reise starter rundt omkring Zadar, så er dette en by som du virkelig ikke bør gå glipp av. Det er den gamle hovedstaden til Dalmatia, og du vil finne spor av romersk og venetiansk arkitektur. Om du heller ønsker å leie en båt i Sibenk, så kan du fremdeles få en helt utrolig båttur; du kan dra på en seiltur oppover elva, legge til i Skradin og ta en halvtimes gåtur rundt Krka National Parker, og ta deg en aldri så liten dukkert i fossefallene.

  Båt tur i Sør-Kroatia. Reiserute 3 Sør-Dalmatia, fra Split til Dubrovnik

Den sentrale delen av Dalmatia kysten har mange av de berømte stedene som du trodde du bare kom til å høre rykter om. En båt tur hit vil gi deg et stort hav av alternativer. Lei en båt i Split, Kroatia og du kan nyte alle de små øyne fylt med landskap som du bare vil finne i middelhavet. De siste tre øynene Soltra, Vis og Brac skilt av den berømte Zlatni Rat (gyldent horn), sanden som bare renner rundt spissen av øyen og forandre form med strømningene. Du kan slippe ankret og bare slappe av i det klare og rolige vannet, og ta turen over til standen om du ønsker det.

Hvar, også kalt regionens “Perle” tilbyr et stort utvalg med forskjellige restauranter hvor du kan se utover Pakeni øynene og Korcula mens du nyter litt mat, for hvem vil vel ikke se det vakreste som Kroatia har å tilby?  Båt turene i Kroatia, spesielt om du velger dette område vil være en opplevelse som du veldig sent kommer til å glemme. Og ikke glem Trogir, et sted som ikke ligger langt unna Split: det er en historisk by som kommer med sin helt unike atmosfære. Om du tar turen sørover så vil du klart og tydelig se historien og mytene i landskapet: Lastovo og Mljet – den frodige øya Calypso, nymfen, hvor Ulysses tilbrakte 7 år. Ploce, Slano og Dubrovnik er de viktigste havnene; Spesielt viktig er Dubrovnik, du kan ikke dra på en båttur og ikke ta en titt på denne havnen. Denne byen ble grunnlagt av grekerne, og er uten tvil en av de aller vakreste byene i hele verden. Du kan også velge å bestille en enveis båttur mellom Dubrovnik og Split, om det er alt du ønsker å oppleve.

  Croatia bareboat charter krav: hvordan førerkort trenger du?

Om du ønsker å leie en Bareboat Yacht, så krever myndighetene i Kroatia at minimum en person ombord har førerkort på båt, og VHF/SRC operatørsertifikat. Om du ønsker å leie en båt så vil det første du må gjøre være å sende inn dokumentene dine til ItalyCharter, som deretter vil sende dette videre til det kroatiske leie firmaet. Leie firmaet vil foreta de nødvendig sjekk før de godkjenner deg. Om du ønsker mer informasjon så kan du trykke på linken nedenfor. Der vil du også finne informasjon om alle førerkort som blir godkjent fra hvilken nasjonalitet.

  Båt utleie Kroatia – Priser

Prisen for å leie båt i Kroatia er veldig konkurransedyktig i forhold til andre destinasjoner som du finner i Middelhavet. Så klart så avhenger prisen på hvilken båt du ønsker å leie, når på året du ønsker å leie den og hvor lenge du ønsker å leie den for. Det er ikke det eneste det er ikke sikkert at prisen du betalte for leie av båten vil være den samme når du kommer tilbake neste år. Du kan til og med være heldig å finne noen av disse spesial tilbudene og få leia mye billigere enn hva du forventet. Det kan være billigere om det er flere som går sammen, selv om dere ikke kjenner hverandre fra før av. Du kan finne mer detaljert informasjon under seksjonene Istria Yacht Charter og Delmatia Yatch Charter.

  Båt leie i Koatia – Siste øyeblikk

Fremdeles ikke bestemt deg for hvor du skal tilbringe ferien din, og har du ikke så mye tid igjen? Håper du at du kommer til å kunne låne en båt i Kroatia, men har du kanskje ventet til det seneste laget? Du trenger ikke å bekymre deg våre kroatiske samarbeidspartnere tilbyr deg en sjanse til å kunne leie en båt i Kroatia, med de aller beste prisene. Avganger fra de beste marinaene langs Dalmatioan og Istian kysten, for å kunne gjøre din Kroatia ferie en som du veldig sent kommer til å glemme.