length model år base cabins persons toilets price

  North Adriatic Yacht Charter | Reiseplaner med båt

Chioggia er et utmerket utgangspunkt for å utforske både lagunen, opp til Venezia og Po Delta sør-ruten. Våre charteroperatører tilbyr mange muligheter: seilbåter, motorbåter og katamaraner i en moderne og utstyrt marina. Det er to dokker tilgjengelig og alle tjenester for båtfolk. Chioggia kalles det lille Venezia, en smakfull smak av den virkelige, med smug, åker, kanaler, broer og antydende pastellfargede basehus. Mot sør er kysten ganske lineær, men når du passerer mynningen av Adige, begynner deltaområdet, et naturalistisk paradis (Po-parken er det største beskyttede våtmarksområdet i vårt land, i dag delt inn i to parker Regionals of Veneto og Emilia Romagna). De tusen år gamle sedimentene i elven har dannet en serie landstrimler der grenene strømmer, danner en barriere mot havet og skaper et stort laguneområde. Når du går inn i disse innlandsvannene, kan du utforske hovedarmene, Po di Levante og Po della Maestra i den nordlige delen, Po di Maistra, Po di Venezia og Po della Donzella i sør. De er naturlige områder med et unikt forslag, vilt og brak, med nærvær av en rik arv av flora (tusen arter) og fauna (fisk, bløtdyr, pattedyr og fugler). Videre gir tilstedeværelsen av mange små havner muligheten til å stoppe og ly og gjør navigering med båt sikrere: for eksempel når vi kommer inn fra Po di Levante, møter vi 4 marinaer, Albarella, Porto Levante, Marina di Porto Levante og Marina Nuova. Men hver arm har utallige landinger og havner.
Chioggia er også den sørlige enden av den venetianske lagunen, stengt for havet av de veldig smale og langstrakte øyene Pellestrina og Lido di Venezia. Nordrute for å besøke dette unike området i verden med båten eller katamaranen! Vi har alternativet om vi skal gå ved åpent hav eller inne i lagunen: begge alternativene er suggestive, husk at strendene åpenbart vender utover. Pellestrina, 13 km lang og smal noen hundre meter, mer landlig og autentisk, der Lido er turist og glamorøs. Den første har imidlertid ikke direkte landinger, men det er nødvendig å fortøye ved havnen i Malamocco som ligger mellom de to øyene. En advarsel for navigering i lagunen: siden havbunnen er veldig grunne, krysses disse av gravde kanaler, en slags lagunemotorvei, og det er derfor obligatorisk å følge disse stiene merket med stolper.
Vi er endelig i det mytiske Venezia, en drøm som går i oppfyllelse. Du kommer inn fra nordspissen av Lido i Venezia, i åpningen mellom denne øya og Punta Sabbioni. Venezia har form av en fisk, med halen mot øst: det er i dette området det er flere marinaer. Å komme dit med din leide båt er virkelig magisk, men vær forsiktig fordi området er et av de travleste i verden. (Det er å foretrekke å fortøye i en nærliggende marina og deretter bruke vaporetto eller taxibåt). De vakre stedene rundt Venezia, som er en del av lagunen, er litt roligere: Murano og dens glassverk kan nås av båtfolk, mens du for de andre stedene du ikke må gå glipp av må bruke lokal transport: Burano med sine fargerike hus, Torcello med det middelalderske religiøse komplekset stoppet i tid, i stillhet og ensomhet. Fortsett vår reiserute mot øst, den ytre kysten får en mer tradisjonell konformasjon. På slutten av Lido i Venezia begynner en lang sandkyst, oversett av de berømte og livlige badebyene Cavallino, Lido di Jesolo og Caorle. Sistnevnte har en marina (Darsena dell'Orologio) med 480 seter, utstyrt med alle tjenester. Det kan også være et utmerket utgangspunkt for katamaran- eller båtferien, i nærheten av Venezia, lagunen og Trieste og Istria.
Mot øst møter vi Bibione og Lignano Sabbiadoro (med to store marinaer), med sandstrender og en bemerkelsesverdig sommerturisttilstrømning, før vi ankommer Marano-lagunen, også et veldig vakkert område med typisk flora og fauna, men mindre kjent. av den venetianske lagunen. Det er noen landinger for at båten skal kunne besøke den komfortabelt. På slutten av lagunen ligger Grado, med kallenavnet Isola del Sole: et gammelt Lombard-senter (to basilikaer fra det sjette århundre), i dag er det kjent for sine strender og spa. Det er også 5 små porter der du kan fortøye hvis du ankommer; Du kan også bruke Grado som hjemmebase, da det er charteroperatører som tilbyr topp seiling og motorbåter.
Til slutt Trieste, den siste stripen med italiensk land i øst, en bro mot øst, en sentraleuropeisk perle. Den suggestive byen har et sterkt sjømannskall: de utallige havnene, de store italienske sjømennene som har laget historie og den ekstraordinære Barcolana, den største konkurransedyktige regattaen i verden, åpen for hver båt som foregår i den suggestive golfen hvert år i oktober. Ved marinaen til S.Rocco har operatørene våre utmerkede kryssere for en perfekt ferie for å navigere fritt mellom Trieste, Venezia og Istria.
Et mulig alternativ til de nevnte stedene kan være å leie en båt, yacht eller katamaran i Rimini: det velkjente feriestedet Romagna er sentrum for moro ved sjøen, med Rivieraens lange strender, klubber, diskoteker, arrangementer, restauranter. Du kan basere deg her for å seile langs den livlige kysten og de berømte byene Cesenatico, Cervia, Marina di Ravenna, Lido di Spina og nå Po-deltaet etter ca 45 nautiske mil, et område med et bestemt landlig og naturalistisk kall.

  Adriaterhavsbåtutleie | Reiseplaner i Istria

Båtutleie i det nordlige Adriaterhavet tillater ikke bare å seile til de vakre stedene i lagunen, Venezia og den italienske kysten til Trieste, men også å gjøre utflukter til den nærliggende halvøya Istrien. For å gi et eksempel på avstandene, fra Trieste er det noen miles, fra Caorle ca 30 miles til Portoroz, i stedet fra Venezia litt over 50 for å nå den slovenske havnen. Istria er slovensk territorium i den nordlige delen, i omtrent 20 km kystlinje og utvikler seg deretter i Kroatia for hele utvidelsen. En vakker kyst, ideell for seiling med motorbåt eller katamaran, til og med en seilbåt, veldig innrykket og full av bukter og viker med mange marinaer hvor du kan fortøye og stoppe for et besøk. Sjøen er krystallklar, ideell for svømming, snorkling og dykking. De viktigste sentrene i Slovenia er Izola og Portoroz, med to vakre moderne og utstyrte marinaer. På vei sørover etter grensen til Kroatia møtes vi etter Umag-Umago-kysten og den vakre Porec-Parenzo, med mange km strender og basilikaen Sant'Eufemia ved sjøen, et verdensarvsted. Fortsetter vi kysten, finner vi den mest fascinerende byen: Rovinj-Rovigno, et citadel med hvite steiner og røde hus suspendert midt i havet. Vi kan nå hovedstaden Pola ytterst sør på halvøya: en gammel by av romersk opprinnelse med et fantastisk intakt amfi. I dag et livlig sentrum med klubber, butikker, underholdning og en vakker havn. En seilferie i det nordlige Adriaterhavet kan også omfatte øyene Kvarner, med den tiden det er tilgjengelig, de er nær kysten på den beskyttede siden av den store trekanten som er Istria. Her blir landskapet veldig frodig, mørkegrønt vekslende med hvite steiner og strender. Øyene ligger veldig tett sammen og tillater trygg og skjermet navigering. De mest berømte er Cres, Krk og Lošinj.

  Nord-Adriaterhavets båter | Adriaterhavets seilcharter

Våre charterturer i Adriaterhavet nord tilbyr en rekke båter for alle behov og erfaringsnivåer. Det er dagcharter med gummibåt, uten behov for båtlisens, ideelt for utflukter i lagunen eller rundt Venezia. Du kan velge en motorbåt eller motorbåt: forskjellige størrelser, fra de mest smidige motorbåtene til store motorbåter utstyrt med flere hytter for en omreisende ferie. Vanligvis i en eller to uker kan du seile hele kysten fra Chioggia til Trieste og også reise langs den istriske kysten. Hvis du er en seilelsker, er det mange muligheter for monohull-kryssere, klassiske seilbåter fra toppmerker som Bayern, Benetau, Jeanneau og mange andre, eller katamaraner. Det nordlige Adriaterhavsområdet er et seilparadis: godt vær fra april til oktober, nautisk tradisjon (Trieste er et av de viktigste italienske seilingsentrene), utmerket utstyrte marinaer. Alle båter og katamaraner kan leies med bareboatformelen, hvis du har sjølisens. Ellers er det mulighet for å be om skipperen, og i tilfelle du vil ha en luksuriøs superyacht, trenger du ikke å bekymre deg for noe: det vil være et komplett mannskap til din disposisjon, inkludert to vertinner som vil organisere livet om bord og serverer cocktailer og middager. . Profesjonelle operatører vil også tilby sideaktiviteter som vannsport, smaksprøver, guidede kunstturer, yoga og meditasjon.