length model år base cabins persons toilets price

  Båtutleie APULIA | ADRIATISKE SEA ITINERARIER

Båtutleie i Tremiti . Tremiti-øyene ligger omtrent 12 nautiske mil fra Gargano-kysten og er den eneste øygruppen i Adriaterhavet. Klippete og ugjestmilde er de imidlertid rike på historie og utgjør et utmerket reisemål for båtnavigasjon, for vannkvaliteten (øyene er en del av et beskyttet marint område) og fraværet av masseturisme. Hovedøya er San Domino, omgitt ikke langt fra San Nicola og Capraia, mens Pianosa omtrent 12 miles ikke er tilgjengelig.

Båtutleie i Rodi Garganico . Gargano Promontory byr på et unikt scenario: den såkalte Sperone d'Italia er dekket av skog og vegetasjon (inkludert i nasjonalparken) og stiger ned til kysten og danner spektakulære kalkstensklipper, spekket med huler, noen sandstrender og suggererende kystlandsbyer. . Utgangspunktet lenger nord er Rodi Garganico, en vakker landsby omgitt av en frodig vegetasjon av sitruslunder, oliventrær og furutrær og omkranset av 4 km med strender. Havet rundt har nylig fått tre seil fra Green Schooner. Rhodos er også startmarinaen for å nå Tremiti-øyene. Etter odden kommer du til den viktigste byen Vieste, hvis pittoreske historiske hjelm som ligger på en fjellspore er dominert av det svabiske slott ønsket av Federico II.

Båtutleie Bari . Den apuliske hovedstaden er ikke bare en livlig stor by full av sjarm (den antydende Bari Vecchia, katedralen i San Nicola, Fiera del Levante), men det er utgangspunktet for en båtferie som inkluderer de historiske havnene i Molfetta og Trani og lenger sør, Polignano. Denne landsbyen reiser seg over et blått hav beskyttet av en veldig hvit klippe som tar på seg magiske farger ved solnedgang.

Brindisi båtutleie . Brindisi er en viktig by, godt forbundet (tog, flyplass) som kan være utgangspunktet for en båtferie som inkluderer kysten, lav og sand og de antydende landsbyene i innlandet (Ostuni, den 'hvite byen' og Alberobello med hans trulli).

Otranto båtutleie . Otranto er en by som vekker historie i hvert hjørne: først et område befolket av Messapi, deretter av grekere og romere. Det middelalderske sentrum bevarer den normanniske katedralen og det enorme aragoniske slottet. Ved 3 mil sør for havnen finner vi Capo d'Otranto, som antas å være grensen mellom havene i Adriaterhavet og det joniske hav: Den antydende kysten her er oversådd med vakttårn, huler og raviner. Vi seiler nordover og møter sandstranden i Torre dell'Orso, og så kan vi komme oss til San Foca, en kystlandsby med en vakker utstyrt havn midt i klippene. Hvis du brenner for kunst, ikke gå glipp av et besøk i Lecce, barokkperlen, i innlandet, men bare 46 km unna.

  Båtutleie APULIA | IONISKE HAVETINTERIER

Båtutleie Santa Maria di Leuca . Spissen av hælen, Leuca, er den ideelle grensen mellom Adriaterhavet og det joniske. Byen mellom Punta Ristola og Punta Meliso kan skilte med en lang strimmel med sand ansett som en av de vakreste i Puglia. Den moderne marinaen i Marina di Leuca, inne i en bølgebryter bygget på 80-tallet, gir et utmerket ly selv i sterk vind. Strukturen med 1000 meter pontonger tilbyr også båtfolk alle tjenester av høy kvalitet: våre charterturer har seilbåter, motorbåter og katamaraner tilgjengelig fra de beste verftene. Området tillater ikke bare sjøliv og strender, men også kunstbesøk, på et mytisk sted. I følge legenden landet Aeneas her på flukt fra Troy, og var også landet for St. Peters passasje fra Det hellige land. Et besøk i sentrum inkluderer basilikaen Santa Maria de finibus terrae, en spasertur langs villaene fra det nittende århundre, og du kan nå Leuca-fyret, på Punta Meliso, 100 meter over havet. Utgangspunktet for båtutleien i Santa Maria di Leuca tillater navigering til Adriaterhavskysten eller den joniske kysten. I det første tilfellet er det en rent svaberg, med hvite klipper og noen antydende huler (Zinzulusa den mest kjente), ispedd små innløp. Ulike brygger og marinaer: Tricase, Miggiano, Castro Marina og Porto Badisco; etter omtrent 25 nautiske mil møter vi Otranto. Det andre alternativet er den joniske kysten: her er kysten lav med tilstedeværelsen av lange strender, og du kan nå Gallipoli omtrent 30 mil.

Gallipoli båtutleie . Lei en båt i det antydende Gallipoli for å ha et utgangspunkt for utflukter i et fantastisk hav og navigere til Leuca eller Taranto. Gamle Gallipoli står på en kalkhylle beskyttet av middelalderens vegger, forbundet med fastlandet av en murbro fra 1600-tallet. I dag er Gallipoli sentrum av nattelivet, med en rekke trendy klubber og restauranter. Hvis du vil ha trygghet må du bare seile med båten din! Foran byen ligger holmen S.Andrea, helt flat med et fyrtårn i sentrum. Sør-øst-ruten for å møte den vakre Gallipoli-bukten nær byen. Herfra er kysten blandet, steinete og sandete, men opp til Santa Maria di Leuca er det bare landingen av Torre San Giovanni. I nord-vest retning finner du i stedet moderne Gallipoli, med 4 turisthavner, og fortsetter deretter langs S.Caterina di Nardò og til slutt Porto Cesareo, inne i et beskyttet marint område, med en moderne og utstyrt brygge. Området rundt er av en imponerende skjønnhet: Strea-halvøya danner en suggererende lagune, avkjørsel der vegetasjonen, steinene, det turkise havet er mestere, og øya kaniner foran seg.

Båtutleie Taranto : byen for de to havene, fordi den strekker seg mellom Mar Grande og Mar Piccolo. Hos førstnevnte bor en koloni av delfiner rundt Cheradi-øyene. Taranto, en by grunnlagt av grekerne, var den eneste spartanske kolonien Magna Grecia. Den kan derfor skryte av en tusenårs historie og sjøfarende yrke, så mye som å ha et kjent Maritime Arsenal fra den italienske marinen. Å leie båter i Taranto lar deg navigere sør-øst, til Porto Cesareo beskyttede område, eller følge den brede kurven i Taranto-gulfen langs den lave sandkysten for å nå og fortøye i Policoro, i et scenario med lett vind og klar sjø .