length model år base cabins persons toilets price

  Sardinia yacht charterturer, charterturer i nord og sør Sardinia

Sardinia er den nest største øya i Middelhavet, og det tilbyr et bredt spekter av valg for seil- og motorbåt charterturer, hovedsakelig fokusert på to områder: nord-øst og sør-vest. På grunn av sin meget skarpe kystlinje og de mange øyer og holmer, tilbyr nordsiden et stort utvalg av landskap og rikelig med ly fra mistralen, som blåser konstant, noe som gjør dette området ideelt for seilbåtferie. La oss begynne med å se på det glamorøse Costa Smeralda, med Porto Cervo, Porto Rotondo og drømmehus som ligger høyt oppe på åsene: stedet for å komme til en jet-set-opplevelse i Insta-verdige omgivelser. Dette er avgangspunktet for en tur til Nord-Sardinia, der du seiler rundt den magiske øygruppen Maddalena, med 7 øyer som danner et naturlig amfiteater. De er fullpakket med hemmelige bukter og viker som er satt blant krystallklare hav og perfekt postkort-solnedganger. Santo Stefano, Maddalena, Spargi og Caprera, deretter litt lenger nord Santa Maria og Razzoli; herfra kan vi nå tre franske øyer like ved Korsika: Lavezzi, Cavallo og Isola Piana. Hvis vi drar sørover fra Costa Smeralda, går via Golfo Aranci eller legger ut fra Olbia, kan vi nå øyene Tavolara og Molara. Førstnevnte har eksepsjonelle havbunn som er perfekte for dykking (med selife, fisk og til og med skipsvrak å utforske). Den sørlige siden av øya har perlehvite strender, og når du først har fortøyd, kan du ta turen innover for noen vakre fotturer. Den sørlige siden av Sardinia har en mindre glamorøs, mer avkjølt stemning; men den er uberørt og veldig mye dominert av naturen, noen ganger helt vill og urørt. Ved å sette av fra båthavnene i Cagliari eller fra den pittoreske landsbyen Carloforte (innen rekkevidde fra flyplassen), kan du cruise langs en fantastisk kystlinje i rundt 50 mil, med eksponering for den mistrale vinden. Øyene San Pietro og Sant'Antioco, sanddynene rundt Porto Pino og Capo Zafferano, stranden i Chia med det glitrende klare vannet, den arkeologiske parken Nora ... dette er bare noen av underverkene som ligger foran deg.

  Bareboat charter Sardinia, utleie av skipper, luksusyacht charter, leie en båt uten lisens

Sardinia tilbyr et stort utvalg av alternativer for charterferier. Hvis du vil leie en båt uavhengig og er en selvsikker seiler med din egen båtlisens, hva kan være bedre enn et bareboat charter på Sardinia. Du kan være fri til å cruise rundt, ta deg av øyer, landsbyer, bukter og innløp i full frihet, enten du foretrekker å reise med motorbåt, seilbåt eller katamaran, alt fra de mest prestisjefylte skipsbyggerne. For eksempel er de viktigste merkene som er tilgjengelige for et seilbåt charter på Sardinia: Jeanneau yachter (Jeanneau Sun Odyssey 319, Jeanneau Sun Odyssey 349, Jeanneau Sun Odyssey 33i, Jeanneau Sun Odyssey 419, Jeanneau Sun Odyssey 440, Jeanneau Sun Odyssey 449, Jeanneau Sun Odyssey 490), Beneateau yachter (Beneteau Oceanis 31, Beneteau Oceanis 35, Beneteau Oceanis 35.1, Beneteau Oceanis 42.1, Beneteau Oceanis 46.1, Beneteau Oceanis 51.1). For katamaraner er det mest etterspurte merket utvilsomt Lagoon Charter (Lagoon 40, Lagoon 42, Lagoon 46, Lagoon 52F). Hvis du derimot heller vil overlate roret til noen andre, tilbyr våre partnere også båter og katamaraner å leie med profesjonelle skippere. På den måten kan du få mest mulig ut av en ekspert som kan veilede og gi deg råd om din søken etter de mest uforglemmelige skjønnhetsplassene, eller du kan trene en reiserute sammen på forhånd. For en livs levetid, hvorfor ikke gå på et luksuriøst yacht chartertur: din båt eller katamaran kommer ikke bare med en skipper, men med et komplett mannskap inkludert en steward for å sikre den mest komfortable ombordopplevelsen. De vil organisere frokost, aperitiff, cocktails, middager og alt annet du måtte trenge. Hvis du ikke har en båtlisens, ikke å bekymre deg - vil noen chartselskaper tilby Sardinia båt charterturer uten lisens, i henhold til gjeldende italiensk lov; naturlig nok, de må sjekke tidligere seilopplevelse. Ta gjerne kontakt med teamet vårt for ytterligere informasjon!

  Sardinia båtutleie: de viktigste marinaene

Olbia og Cagliari er de viktigste charterbaseene på Sardinia for leie av en yacht. Olbia serverer den nordøstlige kysten av øya, og kan nås med ferge (fra Livorno, Piombino, Civitavecchia og Genoa) eller med fly fra mange flyplasser i Vest-Europa. Når du har kommet er det bare en kort overføring til Costa Smeralda, et sted som alltid har vært synonymt med stil og luksus. Derfra kan du sette av på charteret ditt fra luksuriøse Porto Cervo, eller fra Portisco, som har et sentrum med mange fasiliteter for seilere, inkludert butikker og supermarkeder. Lenger nord kan du gå fra Cannigione, Palau eller Santa Teresa di Gallura. Alternativt kan du velge øya La Maddalena som base: det tar litt lengre tid å komme dit med ferge fra Palau, men fra den første kvelden i din sardinske charter vil du være midt i den fantastiske Maddalena-skjærgården. , kronet av Middelhavets vakreste øyer, for en drøm seilbåt eller motorbåtcruise. Cagliari er den nest største charterbasen på Sardinia, i tillegg til å være regionens livlige, historiske hovedstad. Det kan nås med fly eller ferge, og er det ideelle utgangspunktet for en yachtferie sør på Sardinia. Den beste seilingsveien for cruise rundt Sør-Sardinia er enveis Cagliari - Carloforte eller enveis Carloforte - Cagliari. Det er begrenset tilgjengelighet for One Way charter, så ikke nøl med å kontakte teamet vårt på ItalyCharter for å få alle de beste tilbudene våre.

  Yacht charter Sardinia Priser

Kostnadene for å leie en båt på Sardinia varierer veldig, og avhenger hovedsakelig av typen fartøy du velger å leie (befrakt en seilbåt, seilkatamaran, kraftkatamaran, motorbåt), fartøyets år og sesongen. Det kan også være tilgjengelige rabatter: hvis du bestiller mange måneder fremover, får du tidlig bestillingsrabatt; Tilsvarende, hvis du lar det være så sent som mulig, er det rabatter på siste øyeblikk og mange andre tilbud også. På Seiling charterturen Sardinia på vår hjemmeside kan du sjekke og sammenligne priser for hele flåten på Sardinia med bare noen få klikk, men det er alltid best å sende oss en e-post hvis du vil være sikker på å få rabatt.

  Seiler bryllupsreiser på Sardinia

Mange drømmer om en seilferie på Sardinia - vi kan gjøre dine drømmer til virkelighet! ItalyCharter organiserer skreddersydde charterturer på Sardinia for nygifte par. Enten du foretrekker å være de eneste gjestene om bord (bryllupsreisejakt chartertur) eller i selskap med andre par (hytte charter), kan teamet vårt samarbeide med deg for å skape din perfekte ferie for din seilende bryllupsreise. Sardinia er ideell for en bryllupsreise, og vår 'skreddersydde' formel lar deg velge alternativet som passer deg, fra en rekke fartøyer til alle prispunkter og på alle luksusnivåer. Du kan velge type fartøy (seilbåt, motorbåt, katamaran, luksusyacht), reiseruten din og velge om du vil ha en skipper, stewardesse og kokk ombord.

  Hvilken lisens du trenger for å leie en båt på Sardinia

For å leie en yacht på Sardinia, må du ha en båtlisens som er gyldig i skippernes opprinnelsesland (statsborgerskap og / eller bosted).