length model år base cabins persons toilets price

  Lei en båt på Sicilia | De beste seilingsplanene for yacht

De eoliske øyer, regnet som syv søsterøyer av vulkansk opprinnelse, er de mest verdsatte av sjømenn for å leie båter på Sicilia. Lipari, den største og mest bebodde som tilbyr bortskjemt valg for strender og sjø. Panarea, den minste og kanskje mest berømte, elskede og også besøkes av VIP-er. Vulcano, hvor du kan gå på trekking og nå toppen av Vulcano-krateret. Stromboli, fascinerende for sin permanente vulkanske aktivitet og dens vilt. Salina, der det rosa huset og stranden dukket opp i filmen 'Il Postino'. Alicudi og Filicudi, små fascinerende og magiske øyer som bringer navigatører tilbake i tid.

Egadi-øyene, som ligger i krystallklart vann, rik på marin fauna og flora. Favignana, den største av Egadi, tilbyr sine besøkende både strender og huler. Levanzo, den minste av Egadi, har ikke bare et eventyrhav, men er et yndet reisemål for arkeolog elskere: her er Grotta del Genovese dateres tilbake til den paleolitisk-neolitiske perioden. Marettimo, den fjerneste fra kysten og kanskje på grunn av det som forble vilt og uberørt.

Lampedusa, et reisemål som passer for de som elsker dykking for det rike marine livet og berømt for kaninstranden. Den anbefalte basen for denne vakre øya er Malta, som ligger 90 NM unna. Denne strekningen med åpent hav anbefales for erfarne navigatører.

Pantelleria, en øy av vulkansk opprinnelse, som ligger bare 44 NM fra den tunisiske kysten, er det nærmeste til det afrikanske kontinentet. Ofte utsatt for vind, er det et anbefalt reisemål for erfarne seilere. I Pantelleria er det mulig å velge en dags charter, med en motorbåtutleie eller en oppblåsbar båtutleie.

Ustica, som representerer en liten del av landet som er en del av en undervanns vulkan og den første italienske marine reservatet. Ustica har en veldig robust svaberg, men heldigvis er det mange fortøyningsbøyer.

  Sicilia båtutleie, Sicilia båtutleie med skipper, luksusyacht charter på Sicilia, båtutleie uten lisens, Day Charter

Sicilia tilbyr mange alternativer for charter. For å være fri til å navigere, utforske øyer, bukter og landsbyer i full frihet, med seilbåter, motorbåter eller katamaraner, er den beste løsningen leiebåten på Sicilia. For dette alternativet med båtutleie uten skipper i fullstendig autonomi, må du ha lisens.

Hvis du foretrekker å stole på ekspertnavigatorer, uten å måtte bekymre deg for kommandoen, er den passende løsningen å leie Sicilia-båter med profesjonelle skippere. I dette tilfellet vil det være en ekspert å holde roret, og føre deg til oppdagelsen av Sicilia og definere det beste programmet med deg.

Hvis du er ute etter en uforglemmelig ferie som garanterer deg all slags komfort, er det beste valget charter om luksusyachter. På båten eller katamaranen vil det være en skipper og et helt mannskap, komplett med vertinne: måltider, aperitiffer, cocktailer og alle tjenestene du trenger.

Hvis du ikke har en båtlisens, kan du velge Sicilia-båtutleie uten lisens, i henhold til gjeldende italiensk lovgivning og etter å ha sjekket navigasjonsplanen.

Har du bare en dag? Med et eolisk dag charter eller et Egadi dag charter kan du besøke en av øyene i øygruppen. Avganger fra Lipari, Salina, Panarea eller Capo d'Orlando for De eoliske øyer, Trapani, Marsala, Favignana for Egadi. For mer informasjon, ikke nøl med å kontakte ItalyCharter!

  Sicilia båtutleie | De viktigste marinaene

De viktigste charterbasene på Sicilia for å besøke de eoliske øyer, eller de 7 vulkanske øyene Stromboli, Panarea, Lipari, Salina, Filicudi, Alicudi, Vulcano, er Palermo, Cefalu, Capo D'Orlando, Sant'Agata, Portorosa og Milazzo. Hvis du starter fra Palermo, kan du nå de eoliske øyene som går fra Ustica (36 NM) eller fra Cefalù. Et utmerket alternativ er å seile fra den kalabriske kysten, som Vibo Valentia og Tropea, som kan nås fra flyplassen til Lamezia Terme, i Calabria, og deretter ta turen mot Sicilia, i retning av den fantastiske øya Stromboli, som ligger 32 NM unna .

For å nå Egadi-øyene er det mulig å bruke charterbaseene Trapani og Marsala, to fantastiske byer fulle av historier og kan nås fra flyplassene i Palermo og Trapani. Favignana, Levanzo og Marettimo ligger i den vestlige enden av Sicilia, bare 8 NM fra Trapani, og er høyt verdsatt av seilende.

  Eoliske charterturer | Havner, bøyer og strender

Under et charter på de eoliske øyer, regnet som et av de vakreste seilområdene på Sicilia, faller valget av havner på: Levante i Vulcano, Pignataro og Marina Lunga som ligger i den fantastiske bukten Lipari, Port of Santa Marina i Salina. Du finner bøyer i Panarea, Salina, Vulcano, Filicudi og Pecorini, også på øya Filicudi.

  Egadi Charters | Havner, bøyer og strender

For et charter i den vestlige delen av Sicilia, der Egadi-øyene ligger, er det små båthavner i Favignana, Levanzo og Marettimo. Om sommeren kan også bøyefeltene i Favignana, (Cala Rossa, Cala Azzurra, Bue Marino, Scindo Passo, Preveto og Faraglione) brukes Levanzo (Cala Tramontana, Capo Grosso, Punta Altarella, Calla Minnoia og Cala Fredda) og Marettimo ( Scalo Maestro, Cala Manione, Conca).

  Eolisk båtutleie | De beste stedene å besøke med båt

De eoliske øyer er et must for alle som bestemmer seg for å tilbringe seilferien på Sicilia. De er et sted med fortryllende skjønnhet, med sjarmerende bukter og små landsbyer. Her er stedene du ikke må gå glipp av når du seiler med båt til de eoliske øyer. I Vulcano, bassengene i Venus, blant de vakreste i Italia. Et naturlig basseng med turkis vann, mellom basalt- og tuffbergarter, som ligger i nærheten av de berømte bergartene som ser ut til å ha formen til en hest som drikker i bassenget og kalles Grotta del Cavallo. Vulcano er et lite paradis omgitt av natur, også egnet for turister, på grunn av muligheten for å klatre på toppen av vulkanen. I Panarea er det et obligatorisk stopp i Cala Junco, for en eventyr dukkert, og i landsbyen, et yndet sted selv av kjente mennesker. I Lipari er det fint å gå seg vill i de smale gatene i den lille byen, som ser ut som et postkort, så fargerikt og uendret over tid. I Salina kan du ikke gå glipp av Pollara-stranden, som ligger i et vulkansk innløp og hvor filmen 'Il Postino' ble skutt, i 1994. I Stromboli, kjent for de spektakulære utbruddene av vulkanen, er den anbefalte skråningen den bratte skråningen, kjent som La Sciara del Fuoco, og dannet av lava, slagg og lapilli som stiger ned til sjøen fra vulkanens krater. I Filicudi masserer avrundede rullesteiner føttene under en hyggelig spasertur i den lille byen, og du kan ikke gå glipp av Bue Marino-hulen, et fascinerende sted hvis sjø blir lyst av encellede organismer som inneholder luciferin.

  Egadi båtutleie | De beste stedene å besøke med båt

Egadi-øyene er et mindre kjent stopp for de som bestemmer seg for å tilbringe seilferien på Sicilia, men de er en skjærgård med sjelden skjønnhet. Her er stedene du ikke må gå glipp av når du seiler med båt til Egadi-øyene. I Favignana må du stoppe ved den fine, gyldne sandstranden Cala Azzurra og Cala Rossa, som ligger mellom klipper og fantastisk hav. Alle elskere av arkeologi stopper i Levanzo for å besøke grottene med forhistoriske inskripsjoner Grotta del Genovese, som dateres tilbake til den paleolitisk-neolitiske perioden. I Marettimo er det en unik atmosfære, det er hyggelig å besøke de mange havgrottene og det arkeologiske området til Case Romane.