length model år base cabins persons toilets price

  Toscana båt charter | De beste rutebåtene

Vanligvis kjent som en region med fantastiske kunstneriske byer og fantastiske kuperte landskap, tilbyr Toscana også et krystallklart hav med øyer som er egnet for båtliv. Elba er den største øya i den toskanske skjærgården og er så vakker og full av bukter, utsikt og landsbyer at vi kan bruke en eller flere uker på den. Turen til Elba er faktisk en av de mest anbefalte reiserutene. 80 NM av kyster, for det meste sammensatt av strender med gode ankere, store skjermede bukter for nattfortøyning og små strender, naturlige bassenger blant steinene hvor du kan gå deg vill fra andre båter i løpet av dagen. For de som vil gå utover øya Elba, fra nordkysten av øya, kan de fortsette mot Capraia, en liten, men fascinerende øy. Fra Cala Mortola i nord-øst til Cala Rossa i sør er det en rekke små viker som er spesielt egnet for snorkling og dykkingelskere. Derfra kan de mer erfarne seilere også våge seg nord på Korsika. En annen anbefalt reiserute lar deg besøke sør for den toskanske skjærgården, fra øya Elba til øya Giglio og Giannutri. Il Giglio er et unikt sted, både byen der den legger til, med alle de fargerike husene rundt havnen, og Giglio Castello, en liten landsby som ligger på fjellet noen kilometer unna. Og som havet: Cala Cannelle og Cala Caldane, to perler av det toskanske havet. Giannutri er en liten øy som ikke tilbyr mange ankre, derfor anbefales det å besøke den bare med gunstig vær. Det er mulig å fortøye i Cala Spalmatoio og ta en spasertur for å besøke ruinene av den romerske villaen med guidene.

  Toscana båtutleie | Charterbaser

For et charter i Toscana er det utallige utgangspunkt. De lenger nord: Castiglioncello, Cecina og San Vincenzo: alle egnet til å besøke Capraia, Elba og hvorfor ikke, kanskje til og med en tur til Korsika. Salivoli er verdsatt for å være nærmest Elba, Marina di Scarlino, som ligger midt i bukten, godt beskyttet av Elba, er den beste havnen for et charter i Toscana, godt skjermet og egnet for enhver valgt reiserute. Punta Ala, Talamone og Cala Galera er utgangspunkt som er indikert for reiseruter med sikte på å besøke øyene sør i Toscana. Portoferraio, på øya Elba, er en annen nyttig base for å fortsette med en fantastisk båttur i den toskanske skjærgården.

  Toscana-båtutleie med skipper og Bareboat | Luksus toskansk båtutleie | Toscana båtutleie uten lisens | Tuscany Day Charter

Toscana tilbyr flere alternativer for charter. Det mest populære er utleie av bareboatbåter i Toscana , som lar deg være fri til å navigere og utforske øyene med seilbåter, motorbåter eller katamaraner. Bareboat Toscana båtutleie er en båtutleie i fullstendig autonomi, selvfølgelig må du ha en båtlisens. Hvis du foretrekker å stole på ekspertnavigatorer, som kan veilede deg til å oppdage de toskanske øyene, uten å måtte bekymre deg for kommandoen, er den beste løsningen båter til leie med skippere . Hvis du ønsker en ferie med alle typer komfort, er det beste valget luksusyacht charter , som inkluderer en skipper og et helt mannskap ombord i båten din. Ved å velge toskansk båtutleie uten lisens er det mulig å leie båter som har en motor på under 40 hk blant kravene. Ikke alle chartre er enige i denne formelen, det er obligatorisk å sende navigasjonsplanen for godkjenning. Det er også mulig å gjøre dagsturer med motorbåter, seilbåter eller med en toskansk oppblåsbar båtutleie ved å velge et dags charter , en unik opplevelse for å oppdage de vakreste bukter til en veldig lav pris.

  ARGENTARIO BÅTLEIE

Båtutleie Argentario. Argentario er en odde omgitt av Tyrrenhavet og koblet til kysten av to landstrimler som Orbetello og lagunen ligger i. Tidligere en øy, koblet den deretter til fastlandet takket være løftet av Tombolo della Feniglia, mot sør og deretter fra Tombolo della Giannella, mot nord. I dag er det et vakkert og populært turistmål, takket være blandingen av strender, steinete kyst og suggererende steder (Porto Santo Stefano, Porto Ercole og Orbetello), mens det indre av øya er veldig utilgjengelig og stiger opp til 635 meter Monte Telegrafo. De tre hovedsentrene (de to nevnte pluss Cala Galera) kan være utgangspunktet for å omgå odden og deretter seile til de andre øyene i den toskanske øygruppen: både Giglio og Giannutri ligger innen 10 mil, i stedet for øya Elba det er nesten 40 mil nordvest.
Argentario er et ideelt sted for båtliv, fordi det har en rekke bukter og båthavner som tilbyr ly i alle vindforhold. Det kan også vurderes både for en middels lang ferie (fra en til to uker) som overveier de andre øyene, eller for en helg med båtutleie eller til og med en eneste dag. Med dags charterformelen kan du leie en båt med en skipper eller en jolle hvor det ikke er nødvendig med båtlisens; begge alternativene lar deg gå rundt odden og besøke vakre strender og bukter på samme dag.
Porto Santo Stefano er det viktigste bebodde sentrum av Argentario, en by med en sterk maritim tradisjon. Det er dominert av den spanske festningen og har tre båthavner: Porto Vecchio, Porto del Valle og Santa Liberata, noen få kilometer i retning Tombolo della Giannella. Plasseringen mot nord tillater ly når vindene er fra sør; Det er også nær den lange sandstranden (6 km) i Giannella. Andre strender (små, men skjermet) er Pozzarello, Soda og Bagni di Domiziano, alle tre allerede i oddenes territorium, det vil si på slutten av tombolo. Fra Porto Santo Stefano med båt kan du nå den herlige bukten Talamone (8 miles nord), fortøye ved marinaen eller enkelt forankre i havnen. Så mange mil nordover for å besøke Cala di Forno: en eksklusiv gylden strand omgitt av helt vill natur. Det kan nås med land først etter 3 timers gange, derfor er tilnærmingen fra sjøen den mest passende. Det er klart at du må ankre i havna og nå den med anbud eller svømming. Innsatsen vil lønne seg: eksepsjonell havbunn, uforurenset vegetasjon og hjorten vil ofte komme for å feire deg.
Vi kan foreta omgåelse av odden med båt eller katamaran: etter å ha passert Punta Lividonia blir vi utsatt for vindene og vi seiler sørover etter den steinete profilen til kysten, dominert av hoveddelen av bakken. Vi møter Cala Grande, deretter Cala del Gesso: en av de vakreste og isolerte buktene med en liten rullesteinsstrand og foran holmen i Argentarola. Så Cala Piccola og til slutt Cannelle-stranden, rullestein, utmerket til snorkling.
Doblet Punta Avoltore, den sørligste, foldes kysten i nord-sør retning og vender mot fastlandet, og utgjør et område som er mer skjermet for vindene. I dette området møter vi vakre strender (Acqua Dolce og Spiaggia Lunga), men fremfor alt det herlige feriestedet Porto Ercole, en av de vakreste landsbyene i Italia. Allerede eksisterende i etruskisk tid utviklet en liten havn seg i middelalderen, og det var her Caravaggio døde under fortsatt mystiske omstendigheter. I dag har den en antydelig liten promenade med barer og restauranter og bevarer sin historiske kjerne innenfor murene fra det femtende århundre som ble bygget da territoriet var i republikken Siena. Porte Ercole og den tilstøtende Cala Galera har to velutstyrte moderne båthavner hvor du kan leie en båt eller katamaran, også et lite stykke unna er den lange stranden i Feniglia, mer naturlig og vill enn tilsvarende i nord. På vår hjemmeside finner du dusinvis av forslag fra de beste charterturene i Toscana!.