length model år base cabins persons toilets price

  Tremitiøyene | Historie og kultur

Tremiti-skjærgården, den eneste i Adriaterhavet bortsett fra Venezia-lagunen, ligger i et havområde som gjennom århundrene har vært et veikryss mellom folk og kultur, og hvor myten smelter sammen med historien.
Toponymet refererer allerede til mytologi: Tremiti stammer fra Trimerus, dvs. Diomedes, den achaiske helten til de iliakiske bedriftene som forlot hjemlandet hans da han kom tilbake fra Troja for å komme til disse bredene og kanskje bli begravet i San Domino, ikke før de hadde spredt gresk kultur på kysten av Adriaterhavet. Av denne grunn ble øyene kalt Diomedee, og selv i dag betegner samme navn sjøfugl som måker som hekker på de bratte klippene med utsikt over havet, synlig fra et antydende panoramapunkt på hovedøya. I følge en tradisjon var det Venus som forvandlet heltenes følgesvenner til fugler for å vokte graven til deres konge.
Den nest viktigste øya, San Nicola, skiller seg ut på havoverflaten med sin steinete masse kronet av klosteret Santa Maria del Mare. Et sted som er mer enn suggestivt og rikt på historie: Benediktinermunkene i Montecassino bestemte seg i 1045 for å bygge et kloster av egen orden her i takknemlighet til noen eremitter som hadde bosatt seg her siden det fjerde århundre. En av dem i en mystisk krise hadde visjonen om Jomfru Maria, som hyllest som han bygde et lite talested på stedet der kirken står i dag. Hele bygningen ble deretter befestet i Angevin-alderen, i formene vi kan se i dag. Senere ble klosteret betrodd cistercienserne, som ledet det i flere århundrer, til det ble undertrykt i perioden etter eningen. Siden den gang ble bygningen en straffekoloni og under fascismen, et inneslutningssted for motstandere av regimet. I dag er en av torgene i sentrum av San Domino viet Sandro Pertini: Den uforglemmelige presidenten til republikken og partisan var en av gjestene begrenset til klosteret.
I løpet av Giolitti-tiden ble mange libyere deportert til de to store øyene, for å starte produksjonen på nytt og befolke området på nytt, hvem vet om innbyggerne i dag har nordafrikansk avstamning. Selv på 1980-tallet, under den diplomatiske krisen mellom vårt land og Libya, hevdet Gaddafi selv provoserende øyene som libyere.
En annen karakter som binder navnet sitt til Tremiti er Lucio Dalla: den strålende musikeren ble fascinert av disse stedene hvor han bodde i lange perioder i sin villa med utsikt over havet. Han dedikerte også sangen Luna Matana, inspirert av navnet på Cala der han bodde. I løpet av året fornyes initiativene for å huske og feire den bologniske singer-songwriter.
Måneden med flest arrangementer er august, selv om generelt alle sommermånedene tilbyr show, show, DJ-sett og kulturutstillinger. Ikke gå glipp av skytshelgen Santa Maria Assunta som feires 15. august for Ferragosto: hele byen feirer og til og med havet blir hovedpersonen med en suggestiv prosesjon av båter.

  Lei en båt på Tremiti-øyene

Selv om du også kan nå Tremiti-øyene med ferge fra Termoli, kan du med en leiebåt fra våre operatører besøke de forskjellige øyene og utforske kysten deres i detalj. Type båt å leie på Tremiti-øyene er variert og avhenger av feriens behov og lengde: seilbåt, motorbåt (motorbåt eller motorbåt), katamaran, jolle. For eksempel, med seilbåt kan du besøke de store øyene San Domino og San Nicola, gå rundt Capraia og deretter reise nord-øst til Pianosa etter 20 miles, som bare en 500 meters avstand, som en integrert marine reserve. . En seilferie passer for en langhelg eller helst for hele uken Med motorbåt kan du gjøre de samme utflukter, og husk at det er to turistbåthavner på de to hovedøyene. For å stoppe i de suggestive vikene og innløpene i San Domino er det ingen landinger, men du kan ankre i havnen, åpenbart med respekt for sikkerhetstiltakene. Hvis du har liten tid og ønsker å nyte skjønnheten på Tremiti-øyene, hvorfor ikke dra nytte av en dagcharter? I en dag med seiling med en skipper, kommer du til øyene fra Rhodos, Vieste eller Marina Sveva, og kommer tilbake om kvelden til fastlandet. Et annet alternativ er jollen, smidig og enkel å kjøre selv uten båtlisens, som du kan leie i en eller to dager.

  Båtutleie Tremiti Islands Priser

Prisen på båtutleie på Tremiti-øyene kan variere betydelig avhengig av båttype, ferienes varighet, tidspunktet for bestillingen. Våre lokale operatører tilbyr mange modeller av både seil- og motorbåter, katamaraner og til og med små joller. De er alle nye båter, perfekt revidert og utstyrt med de viktigste komfortene, men prisen kan variere avhengig av modell, størrelse, verft. Åpenbart kan du velge en bareboat-tjeneste, der kunden er skipper selv, eller tar med en skipper av hans kunnskap. Alternativt kan båtene og katamaranene utstyres med profesjonelle lokale skippere. I tillegg kan du for større båter og katamaraner ha tilstedeværelse av hele mannskapet, med vertinner til tjeneste. Ferien kan være kort: en dagstur, to dager eller helgen eller den mer klassiske uken. Du kan også be om to ukers leie, som lar deg bli med i Tremiti-skjærgården med kysten av Puglia (f.eks. Gargano, Puglia Centrali eller Salento) og gå tilbake til avgangshamnen som du vil velge blant de mange tilgjengelige. Prisene på båtutleie varierer avhengig av sesong, men for tidlig bestilling, dvs. reservasjoner gjort i god tid, kan det være rabatter. Det samme gjelder tilbud i siste øyeblikk når sesongen allerede har startet. ItalyCharter-nettstedet presenterer i detalj alle tilbudene organisert etter sted, operatør og til og med enkeltbåt komplett med alle detaljer som verft, modell, kapasitet, hytter og pris. Ikke nøl med å utforske det eller kanskje kontakte oss, vi vil gjerne gi deg ytterligere informasjon og gi deg råd etter dine behov.