length model år base cabins persons toilets price

  Bareboat motor yacht charterturer på Sardinia

ItalyCharter tilbyr et bredt spekter av alternativer for chartering av en motorbåt på Sardinia uten skipper . Bla gjennom siden vår og velg din avgangshavn, dimensjoner, skipsbygger, modell, antall hytter, totalt belegg og priser. For eksempel er Cannigione og Portisco de viktigste avgangsgrunnlagene for å leie en motorbåt på Nord-Sardinia. Fra en av disse båthavnene kan du velge mellom over tjue motorbåter, med enten 2 eller 3 hytter, i alle versjoner: åpne, kupé- og flybromodeller. Her er noen merker som eksempel: Bayern (Bavaria 32 Sport, Bayern E40). Du har litt mindre valg når det gjelder chartering av en motorbåt på Sør-Sardinia. De viktigste basene for begynnelsen av charteret ditt er Cagliari og Carloforte. For utleie av bareboat motorbåt i Cagliari er valget mellom båter med to eller tre hytter, med og uten fluebro. Dette er de viktigste skipsbyggere og modeller: Della Pasqua (Della Pasqua DC16), Sciallino (Sciallino 40 Fly).

  Besatte motorbåt charterturer på Sardinia

For en luksusferie på Sardinia , kan ItalyCharter sette sammen et skreddersydd bemannet yacht charter fra Sardinia for deg: lene deg tilbake, slapp av og la deg ta deg dit hjertet ditt ønsker . Generelt består mannskapet av to til fire personer, med en skipper, en stewardesse og, avhengig av størrelsen på yachten og dine behov, en deckhand og kokk. Dette er de viktigste yachtmerkene og modellene du kan velge mellom: Ferretti (Ferretti 881, Ferretti 630 Fly), Maestrale (Maestrale 52 Fly), Sunseeker (Sunseeker Predator 72), Canados (Canados 62 Fly), Lobfish (Lobfish 57), Princess (Princess V 78), Technema (Technema 80), Falcon (Falcon 76 Fly)

  Power Catamaran på Sardinia | Luksusmotorkatamaran

ItalyCharter er glade for å presentere en ekstraordinær katamaran til din motorkatamaranferie på Sardinia : Lagoon 630 MY. Denne katamaranen kommer med 4 besetningsmedlemmer: en skipper, deckhand, stewardess og chef. Teak dekk, fly bridge, air condition, fryser, ismaskin, vin kjøler. Fire doble lugarer og en køyeseng er forbeholdt passasjerer. Lei Lagoon 630 motor catamaran for din seilferie i Italia, og opplev livet om bord på sitt aller beste.