length model år base cabins persons toilets price

  Motorbåt charter Sicilia | De beste rutebåtene

For leie av motorbåt på Sicilia er du bortskjemt med valg. Blant de beste destinasjonene anbefaler vi de eoliske øyer, en øygruppe av vulkanske øyer som er favoritten til surfere. Stromboli, Panarea, Lipari, Salina, Filicudi, Alicudi, Vulcano vil gjøre deg forelsket takket være deres krystallklare vann, aktive og inaktive vulkaner, naturlige bassenger og deres robuste kyster. Favignana, Levanzo og Marettimo, de tre øyene som utgjør skjærgården Egadi, og som er ville og rike på marin flora og fauna. Ustica, kalt den 'svarte perlen' i Tyrrenhavet, som representerer den lille spissen av en stor vulkan under vann. Panarea, elsket av kjente mennesker og hvor en dukkert i Cala Junco er et must. Lipari, som har en veldig livlig landsby, egner seg også for et stoppested over natten.

  Luksus motor yachter Sicilia

Hvis du vil oppleve en luksusferie på Sicilia, kan du leie luksuriøse motorbåter. De luksuriøse motorbåtene er utstyrt med mannskap: kaptein, vertinne og kokk står til din disposisjon. I tillegg gir luksuriøse motorbåter på Sicilia alle typer komfort: air condition, generator, vannmaskin og ismaskin og vannsport for enhver smak og alder som kanopadling, kajakkpadling, sup, snorkling, fiske, dykking, vannski, våkne brett.

  Motorbåtutleie Sicilia med skipper

Hvis du er ute etter luksus, bekvemmelighet, komfort og du ikke ønsker å overlate noe til tilfeldighetene, med ItalyCharter kan du leie motorbåter med mannskap på Sicilia. Du blir tatt med hvor som helst du vil, bortskjemt og servert, slik at du kan nyte ferien helt uten bekymringer. Besetningen som vil være til din disposisjon er vanligvis sammensatt av en kaptein, vertinne og, avhengig av størrelse og forespørsel, brukt og kokk. De viktigste basene for Sicilia eolisk motorbåtutleie er Portorosa, Milazzo og Riposto. Herfra vil du ha et titalls motoryachter tilgjengelig, både med 2 og 3 hytter, i alle versjoner: åpen, kupé og med fluebro. Dette er noen eksempler: Aicon (Aicon 52 Fly, Aicon 62, Aicon 64, Aicon 72 Aicon 75); Cranchi (Cranchi Mediterranee 50, Cranchi Zaffiro 32); Ferretti (Ferretti 97), Nano Marine (Nano Marine 38.5), Sessa (Sessa C43), Uniesse (Uniesse 72)

  Motorkatamaran charter Sicilia

For en uforglemmelig ferie som kombinerer det praktiske med en motorbåt med komforten av en katamaran, kan du velge et charter for motorisk katamaran på Sicilia. Vi har for øyeblikket Lagoon 630.