length model år base cabins persons toilets price

  Toskansk motorbåt for undervannsaktivitet

I Toscana er det å leie en motorbåt en fin måte å også vie deg til dykking og snorkling, selv for de som vil starte helt fra bunnen av. Italycharter kan hjelpe deg med å velge dykkekurs og også få 'dåp av havet'.

  Toskanske luksuriøse motorbåter

En luksuriøs motorbåtferie i Toscana er en drøm som lett kan gå i oppfyllelse ved å leie en luksusyacht blant det store utvalget som ItalyCharter tilbyr på nettstedet. Våre luksuriøse motorbåter i Toscana er komplette med mannskap å navigere uten å måtte tenke på noe. Du vil nyte en herlig ferie med kaptein, vertinne og kokk, som vil ta seg av deg, ledsaget av alle slags komfort ombord, for eksempel air condition, generator, ismaskin vannvann, vinkjeller og alle typer vannsport: kanopadling, kajakkpadling, sup, snorkling, fiske, dykking, vannski, wake boarding.

  Toskanske motorbåter med mannskap

Luksus, komfort og bekvemmelighet er ikke et problem med et seilbåt i Toscana. Med Italycharter kan du velge å leie en motorbåt med et mannskap. Servert og bortskjemt, guidet og fraktet til alle trinn i båtferien din i Toscana, av et erfaren mannskap: kaptein, vertinne og om mulig kokk og brukthånd.