length model år base cabins persons toilets price

  Seilbåt charter Hellas Jonica | Hvor skal du seile i Hellas

I en drømmeferie med et seilbåt charter Hellas er dette stedene du ikke må gå glipp av for noe område

Gamlebyen på Korfu

Hoppet til Sappho på øya Lefkada (Lefkada)

De blå hulene i Zakynthos

  Seilbåt charter Hellas: hva du skal besøke med båt i Hellas på Kykladene

Mykonos uteliv

Calderaen i sentrum av Santorini

Lille folegandros

Den mytiske Milos

Strendene i Naxos

  Seilbåter til leie i Hellas | De beste båtrutene i Dodekanesane

Den monumentale byen Rhodos

De vulkanske strendene og krateret i Nysiros

Snorkling og dykking i Kastellorizo

  Seil charter Hellas, de beste båtdestinasjonene i Hellas på Sporadesøyene

Den marine parken i Alonissos

De hvite strendene i Skiatos (spesielt Koukouraniés)

Klostrene i Skopelos

  Seilbåt charter Hellas | Charter Rhodes reiseruter

Det fascinerende Rodos, et verdensarvsted, er et must på ruten Dodekanesene. Enten du ankommer med båt eller katamaran fra en annen base, eller du vil reise herfra, må du bo minst et par dager. Den viktige greske byen først og deretter romersk, den opplevde sitt apogee i middelalderen, da den ble erobret av den geneske republikken. Den omfattende perfekt bevarte befestede citadellet vitner om denne perioden, senere fulgt av regjeringen til Riddere av Rhodos. I dag er sentrum en kanskje overdreven sverm av restauranter og butikker, men det historiske antydningen er fortsatt. Når du drar sørover med charter, båt eller katamaran, tynner turismen ut, slik at du kan oppdage kysten og det krystallklare havet i sin skjønnhet. De kilometerne gylne strendene, det arkeologiske stedet Lindos med den vakre Akropolis, sommerfuglenes dal og Prassonissi-stranden. På en seilbåt vil det ta litt mer tid, på en motorbåt mindre, men det vil være verdt det.

  Yacht charter Hellas | Seil charter Korfu reiseruter

Historisk by, veiskille mellom kulturer og folkeslag, den er i dag den største øya i den joniske øygruppen. Du kan stoppe med båt eller katamaran i den utstyrte marinaen og besøke gamlebyen. La deretter sørrute for å utforske de utallige buktene og strendene som beriker den. Du kan se fjellryggene fra båten, prikket med oliven- og sitruslunder. Slipp deretter ankeret for et fint bad eller snorkle. Øya strekker seg mot sør, avtar og blir flatere. Sandkysten som er dannet er egnet for en familiebåtferie: Stopp i Marathias eller Aghios Gordis. Krystallklart hav og med ikke overdreven vind kan du få en fantastisk seilopplevelse.

  Seil til Hellas. Enveis båtutleie

Tilstedeværelsen av utallige øyer i hver skjærgård tillater en variert og spennende charterferie, med mulighet for alltid å besøke forskjellige steder. For å maksimere sorten og ikke forplikte seg til å gå tilbake til avgangshavna, tilbyr noen charter enveis rute. Den første er fra Korfu til Preveza, marinaen ved kysten veldig nær isthmus som forbinder øya Lefkada (Lèfkada) til fastlandet. Denne formelen lar deg besøke og omskjøre Korfu mer rolig og deretter flytte til Lefkada for å lage en satse på holmene Paxi og Antipaxi sør for den, og fortsett deretter mot Lefkas, Zakynthos og Ithaca. Ruten kan også gjøres omvendt. Sjekk på våre nettsider de forskjellige alternativene til seilbåter og katamaraner, både i bart og utleie med skipper.

Den andre enveis chartermuligheten dekker Kykladene, fra Athen til Santorini (eller omvendt). Her er ruten mye lengre, i løpet av en eller to uker: fra hovedstaden kan du nå den antydelige og uberørte Kea etter omtrent 40 mil. Da kan du velge en sørrute med Kitnos, Serifos, Sifnos og Milos. Ekstraordinært klare farvann, bukter og viker, fiskevær på en sti som ennå ikke er slått av masseturisme. Alternativt, mot sørøst, vil du møte Mykonos, Paros, Antiparos, Ios. Det vil si sjarmen med skjønnhet kombinert med sosialt liv og natteliv. I begge tilfeller vil det siste stoppet, der du forlater seilbåten, være Santorini. Den berømte øya med kalderaen dannet ved utbruddet av en vulkan for 3500 år siden. Enveiskjøringen kan også gjøres fra Santorini til Athen Ikke nøl med å kontakte ItalyCharter for mer detaljert informasjon!

  Seilkurs i Hellas

Du kan kombinere seilferien med et utmerket seilkurs. På siden vår kan du velge den båten som best oppfyller dine behov når det gjelder størrelse, hage, antall hytter. Våre beste charterturer tilbyr et komplett kurs, utført av skipperen om bord, eller mens du er skipperen, kan en IVF-instruktør om bord følge deg underveis. Marinaene som tilbyr treningssentre er på Korfu, Lefkada, Athen, Samos og Rhodos. Sikkerhet, fortøyning og forankring av manøvrer, tau og knop, forankring, seilingspunkter, er noen av temaene som tas opp, teoretisk og praktisk på båten.

  Rya Academy i Hellas

Royal Yacht Academy er det britiske organet som styrer alle vannsport og leder over nautisk trening. I Hellas tilbyr våre beste charter kurs som er anerkjent eller forbundet med denne institusjonen: fra det grunnleggende 'Day Skipper'-kurset oppnådd med tilstedeværelse av en RYA-instruktør om bord, gjennom virkelige kurs og treningsskoler, opp til den prestisjetunge' Yacht Master '. Hovedsentrene er i Athen, Corfu, Rhodos og flere andre, ikke nøl med å kontakte ItalyCharter for informasjon!