length model år base cabins persons toilets price

  SEILBÅTER I ITALIA: HVOR Å GÅ?

Det har aldri vært enklere å leie seilbåt i Italia: du kan leie et charterseil i en av de mange marinaene på kysten og øya for en fantastisk ferie. Du er bortskjemt med valg: en utleie av seilbåt i La Spezia lar deg navigere i Poetbukten, se Portovenere, Cinque Terre og nå Portofino. Leie av et charter på Sardinia lar deg besøke noen av de vakreste kystene i verden. Det er hundrevis av seilbåter som kan leies på Costa Smeralda og i Cagliari-området, for å se en kyst som ikke er like turist som i nord, men like vakker. Du kan leie en seilbåt på kysten mellom Lazio og Campania, for å seile til Pontine-øyene, eller leie et charter i Napoli for Capri, Ischia og Amalfikysten. På Sicilia, et land med sjøtradisjon, mangler det ikke muligheter: Cefalù, Capo d'Orlando og Lipari er utgangspunktet for De eoliske øyer, et UNESCO-kulturarvsted. Hvis du vil ha villere øyer i en sammenheng med krystallklart hav, er det bare å velge en båtutleie i Marsala eller Trapani, på Egadiøyene. I Adriaterhavet fortsetter områdene som passer for seiling: Santa Maria di Leuca og Taranto for det joniske og Salento. Hele Apulias kyst er prikket av turisthavner med gode tilbud, og nordover møter vi Rodi Garganico og Peschici, for en seilferie rundt den uspolerte Gargano. Ikke langt unna ligger Tremiti-øyene, for en fredelig ferie i øygruppen. Og når du kommer tilbake til nord, har du noen gang tenkt på skjønnheten ved å seile i den venetianske lagunen? Ikke bare Venezia, men også Po-deltaet, Chioggia, Caorle, Lignano, Trieste. Og hvorfor ikke, en fin innsats, hav og vind tillater det, på kysten av Istria.

  SEILBÅTER I ITALIA: HVILKEN Å VELGE?

For en seilcharterferie, oppstår spørsmålet hvilken båt du skal leie. Når vi har bestemt oss for det området vi liker, kan du på Italycharter finne dusinvis og dusinvis av forslag fra lokale operatører. Seilbåtene til leie varierer fra 30-31 fot til store 58 fots yachter, fra de viktigste europeiske verftene: Benetau, Dufour og Jeanneau for Frankrike, Bayern og Hanse for Tyskland, slovenske Elan, båter av byggere italienere som Cossutti og Cantieri del Pardo og mange andre. Et kriterium for valg av seilbåtutleie er størrelsen og følgelig antall hytter. Som familie eller med 3-4 venner er det tilstrekkelig med en liten båt fra 30 til 40 fot med 2 eller 3 hytter. Tilstedeværelsen av to bad kan gjøre en forskjell: På nettstedet vårt kan du bestille båtutleieforslagene etter antall toaletter, samt etter alle egenskaper (lengde, modell, år, hytter, startpunkt og pris). For en større familie og / eller venner vil du kanskje ha en båt med 4 hytter. Båter med dette oppsettet er vanligvis over 40 fot (de vanligste modellene er Dufour og Bavaria 46), som er et utmerket kompromiss mellom beboelighet og ytelse. Til slutt, for maksimal komfort, kan du velge en middels stor seilbåt, 50-55 fot. Disse båttypene har bad i hver hytte. På forespørsel gir seilbåtcharteren skipperen som i disse større yachtene bor i en liten uavhengig hytte for å sikre personvernet til våre kunder. Ytelsen til båten er også viktig for en seiler: Du kan få alle detaljer om båten, tekniske spesifikasjoner som seilområde og trekk, komplett med bilder og utstyr, ved å klikke på mer informasjon etter å ha valgt en bestemt charterbåt.

  UTLEIE AV LUKSUSYACHT

For en drømmeferie, på de vakreste italienske stedene på kysten og på øyene i Tyrrenhavet og Adriaterhavet, unn deg en uke eller to ombord på et fantastisk båtcharter. Alternativene for luksuriøse charterbåter er mange: våre charteroperatører er lokalisert i hele Italia og på hovedøyene. En luksusyacht er ikke bare en vakker seilbåt (over 50 fot) av de beste verftene og modellene (Dufour, Jeanneau, Franchini, etc.), men den består av topp service. Utleie av båten inkluderer faktisk tilstedeværelsen av skipperen som vil befale båten med kompetanse og sympati og gi deg råd om lokale utflukter. I tillegg inkluderer formelen hele mannskapet om bord: snille og kvalifiserte vertinner og profesjonelle kokker, oppmerksomme på de minste detaljene. Dine behov ombord og utenfor vil bli forstått og møtt med kompetanse, både i tilbudet av lunsjer, middager og aperitiffer om bord, samt drikke og med forslaget om mange utfyllende aktiviteter.