length model år base cabins persons toilets price

  Seilbåt charter Liguria | Båt reiseruter

Liguria er en av de italienske regionene som er mest elsket av båtfolk: en lang kyststripe som lener seg mot åsene, landskapets skjønnhet og antydningen til små havner og landsbyer med karakteristiske fargede hus. Et klart hav med mange bukter og viker og tilstedeværelsen av mange båthavner i kort avstand der du kan fortøye i tilfelle behov. Den lange maritime tradisjonen som gir deg det beste for ferien: fra seilbåter med skipper eller bareboat, til luksuriøs seilbåt

Riviera di Levante strekker seg øst for Genova til grensen til Toscana. Fra denne siden er den første interessante marinaen og den første interessante marinaen som base båtutleie Bocca di Magra . På nettstedet kan du finne flere alternativer for de beste charterturene i en havn utstyrt for båtfolk som ligger nøyaktig ved munningen av elven Magra. Herfra i retning Genova vil du krysse Punta Corvo for å finne landsbyen Tellaro (du kan ankre foran, sjø tillater det) og en serie små og skjermede viker omgitt av høye svaberg: Cala Fiascherino, Mezzana, Eco del Hoppe. Domineres av slottet med utsikt over havet, ankommer du snart i Lerici, hvor du kan fortøye og besøke den antydelige fiskerlandsbyen.

Vi er mindre enn en kilometer fra den magiske Poeten Gulf : en smal havninngang beskyttet av et imponerende bølgebryter og i bakgrunnen byen La Spezia. Det er et utmerket utgangspunkt for Liguria seilbåtutleie , med sine 3 hovedutstyrte marinaer i bukten: Fezzano i vest, halvveis mellom hovedstaden og Portovenere, Porto Mirabello , praktisk talt i byen og til slutt den nye og luksuriøse Porto Lotti på østsiden. La Spezia er absolutt verdt et besøk: et fotgjengercenter med fargerike hus, en smak av den liguriske focaccia, farinata eller mange fiskespesialiteter og de to vakre museene (Navale Militare og Amedeo Lia for elskere av middelalder- og renessansekunst). Golfen er fremfor alt kjent for sjarmen fra Portovenere: fortøyning ved den lille havnen (veldig overfylt om sommeren) eller i Pontile Ignazio dine forventninger vil ikke bli skuffet. Landsbyen er en magi som er vanskelig å uttrykke; Du kan gå opp til den gamle landsbyen, slottet og den gotiske kirken San Pietro, som ligger på spissen av odden. Det er ikke overraskende at Lord Byron ble fascinert av disse stedene til det punktet å bo der og ta lange svømmer (sjøhulen under kirken ble oppkalt etter den store romantiske dikteren). Foran Portovenere Palmaria-holmen , kun tilgjengelig med sjø, forankring foran eller med taxibåt fra landsbyen: et fantastisk panorama og en utmerket restaurant venter på deg.

                

Fortsetter cruise med båt til Genova, etter noen mil vil vi finne den berømte Cinque Terre : fra øst til vest Monterosso , Vernazza , Corniglia , Manarola og Rio Maggiore . Skjønnheten som kan nytes fra sjøen er uten tvil, mens det er litt mer komplisert for fortøyning å være i en nasjonalpark. I sommermånedene er de fem landsbyene veldig overfylt; bøyer eksisterer, men det er greit å forhøre seg med den lokale myndigheten om deres bruk. Alternativt kan du fortøye i La Spezia og ta et komfortabelt tog som når hver av de fem landsbyene. Vi fortsetter å seile mot Genova: vi finner vikene til Levanto , Bonassola og Moneglia med små havner hvor de imidlertid bare skal stoppe ved ankeret. Det neste senteret av en viss betydning er Sestri Levante , med en fin marina hvor du kan reparere ved behov og deretter Lavagna og Chiavari , byer i en viss størrelse som også kan fungere som et utgangspunkt.

Noen miles herfra ligger en annen perle fra den liguriske kysten, Gulf of Tigullio med Rapallo , Santa Margherita og den berømte odden til Portofino . Rapallo er hovedsenteret, med en vakker utstyrt havn for å fortøye og en by for å shoppe og smake liguriske retter. Når du passerer gjennom den elegante Santa Margherita, utstyrt med en liten havn, kommer du til Portofino, på sørspissen av odden. Kjent over hele verden for sin suggererende ramme med høye fargede rekkehus rundt den lille havnen. Synonymt med glamour, butikker og restauranter på høyt nivå, ligger det i en beskyttet park, og antall fortøyninger for transitt er veldig lite. Med seilbåten din kan du imidlertid ankre i Paraggi-buktene som ligger i nærheten av Portofino. Doblet punktet i østlig retning, den regionale naturparken strekker seg, med antydende viker hvor du kan reparere den som San Fruttuoso. Noen få miles skiller oss fra skylineutsikten over Genova skyline.

Genova er vannskillet mellom Riviera di Ponente og Levante: det er ikke bare en storby som strekker seg 8 miles langs kysten, men en fascinerende by å lage base for < i> utleie av seilbåt Liguria Genoa . Den har mange havner og marinaer: den sentrale piren i Porto Vecchio og Porto Antico, de to tilstøtende Porto Duca degli Abruzzi og Marina Fiera og til slutt havnen i Sestri Ponente lenger øst. Genova er verdt minst en dag med besøk: en kombinasjon av moderne og eldgamle, teknologien til havnen og infrastrukturen og den eldgamle sjarmen til de gamle smugene som ligger i det største middelaldersenteret i Europa. Vi besøker her katedralen i San Lorenzo og museene i Palazzo Rosso og Palazzo Bianco. I nærheten av havnen, det berømte akvariet, et av de viktigste på kontinentet. Med seilbåtutleie av de beste charteroperatørene, kan du nå destinasjonene på Riviera di Levante eller, med en lengre navigasjon, stedene til Riviera dei Fiori i Ponente.

Riviera di Ponente. Det mest interessante området er Riviera dei Fiori , som strekker seg fra Cervo til Ventimiglia , på den franske grensen og inkluderer den berømte Sanremo, spektakulær spesielt om våren under blomstring. En kyst der stein, odde og mange strender veksler, spesielt i turistsentre. De viktigste byene er elegante byer, med promenade, restaurant og butikker og utstyrt med utstyrte båthavner. Med seilbåt er det beste alternativet å starte fra Imperia-marinaen med en østgående rute til Sanremo. Alternativt kan du nå Riviera delle Palme med en kort navigering som inkluderer Varazze, Albenga og Alassio.

  Seilbåt charter Liguria Avgangsbaser

Å leie en seilbåt i Liguria er veldig enkelt, det er hundrevis av alternativer tilgjengelig fra de forskjellige charteroperatørene. Riviera di Levante har fremfor alt mange utstyrte båthavner: fra øst Bocca di Magra, La Spezia, Marina del Fezzano og Portovenere selv. Disse utgangspunktene er ideelle for å besøke Poeten Gulf, Cinque Terre og Tigullio-bukten, både for en ukes lang ferie og som et dag charter. De samme destinasjonene kan nås fra de to store havnene nærmest byen Lanterna, nemlig Lavagna og Chiavari. Genova kan selv fungere som en base for seiling, med sine mange alternativer for båtutleie, også med tanke på at den har en internasjonal flyplass og er et viktig jernbanenav. Marinaene i Genova er i Molo Vecchio (Porto Antico og den homonyme moloen), i Fiera-distriktet (Marina Fiera og Porto Duca degli Abruzzi) og i Sestri Ponente. Fra dem kan du enkelt nå og besøke Riviera di Levante i en uke med seiling og deretter returnere, mens avstanden til Riviera dei Fiori i vest er større. I tilfelle du vil seile på en seilbåt langs Riviera di Levante (Riviera delle Palme, Riviera dei Fiori og kanskje lage en episode over grensen og Montecarlo), er det anbefalte utgangspunktet Imperia.

  Enveis seil charter Liguria

En seilferie er en spennende opplevelse og enda mer hvis vi alltid kan besøke forskjellige steder. Dette er mulig i enveisformelen, det vil si ankombasen som er forskjellig fra avgangen. Genova utgjør pivoten på ruten, og ligger omtrent midt på den liguriske kysten. Det ideelle er en seilferie fra byen Lanterna til Bocca di Magra eller La Spezia, på den østlige kanten av regionen (eller omvendt). På denne måten er det muligheten til å besøke og stoppe på de vakreste stedene på Riviera di Levante. En måte er også mulig for Riviera di Ponente: i dette tilfellet er de to basene Imperia og Genova. Ikke nøl med å kontakte oss for mer informasjon og skreddersydde stier.

  Seiling Liguria Clubs og Seiling School

Har du tenkt på å kombinere ferien til sjøs med en seilskole? Liguria har en viktig seilingstradisjon, og det er mange anerkjente skoler. Våre operatører tilbyr muligheten til å delta på et seilkurs både på land og direkte på båten mens du seiler. Du kan velge nivå og intensitet, og hver formel har en føderal instruktør og en inndeling mellom teori og praksismoduler om bord. Du vil lære (eller utvikle, hvis du allerede er en ekspert), fortøyning og avstemming, forankring, forskjellige gangarter, sikkerhetsproblemer og seiling offshore, blant annet.

  Seil charter Liguria: typer cruise

Seilbåt i Liguria for en spennende ferie: vakkert hav med mange båthavner og små havner utstyrt for båtfolk, eksepsjonell naturarv, landsbyer og landsbyer med lang marin tradisjon, utmerket gastronomi. Seilferien på en uke, ti dager og til og med to uker er en sjøfest for paret, venner og familie. Du kan leie en båt med bareboat-formelen alt for deg, eller med en profesjonell skipper eller hvis du foretrekker det med hele mannskapet og vertinnen til tjeneste. Hvis du foretrekker å dele turen med andre seilere, tilbyr vi hytte-chartertjenesten for deg: du kan leie hytta for en eller to personer med betydelige besparelser i penger og ansvar. Vi tilbyr også kortere navigasjonsformler som helger til sjøs eller dag-charter, det vil si dagsturer. Takket være utformingen av Liguria, kan du besøke en rekke fortryllende steder på begge alternativene du velger: Poeten Gulf, Portovenere, Cinque Terre, Portofino. En utmerket formel for en smidig og spennende reise, kanskje med Aperitif at Sunset-formelen etter en fin svømmetur i bukten med båten i ankeret. Vi tilbyr fortsatt helligdager tilpasset dine behov: utdrikningslag for venner, romantisk bryllupsreise eller teambuilging for selskaper. Ikke nøl med å kontakte våre operatører for å finne ut om disse og andre muligheter.