length model år base cabins persons toilets price

  Martinique i seilbåt

Er du en fan av å seile i Karibia? Hvorfor velger du ikke et Martinique-cruise? Øya, som er en del av det franske utenlandske departementet, er et seilparadis i Karibien. Utgangspunktet for leie av Martinique-seilbåt er Le Marine, med en utmerket marina (ansett for å være en av de beste i Karibien) hvor våre charterturer har et bredt utvalg av båter å velge mellom Beneteau, Dufour og Jeanneau. Feriestedet, som ligger i en liten bukt på den sørvestlige spissen av øya, er omgitt av frodig mangrovevegetasjon. Å seile på Martinique betyr å seile med glede i et fantastisk hav, fortøye i uberørte bukter hvor du kan svømme i krystallklart vann, snorkle eller dykke ved korallrevet. Ikke langt fra Le Marine-bukten ligger Saint-Anne, med et fortøyningspunkt foran den fantastiske stranden. Den pittoreske landsbyen med hvite hus har typiske butikker og restauranter. Lenger sør de berømte strendene i Salines, avgrenset av en tett rad med palmer. Etter å ha passert Ilet Cabrit, kan du seile nordover langs østkysten, med utallige bukter og ville strender. På vestsiden, seilende mot hovedstaden Fort-de-France, møter du emblematiske destinasjoner: Anse Noire, med sine havskilpadder, Trois Ilets, dominert av de tre holmene som dukker opp nær havnen og til slutt den enorme havnen i Port -de -Frankrike. Hovedstaden, en by med 86 tusen innbyggere, tilbyr muligheten for fotturer, shopping, restauranter og uteliv. Vela Martinique er en fantastisk ferie som passer for både rene sjømenn og barnefamilier og eldre. Du kan finne rolige og små vindstrender og bukter hvor barn kan ha det gøy i sikkerhet. Fortsett utover Fort-de-France, kan ikke Martinique-cruise ignorere navigasjonen nord på øya, den mest uberørte. Strendene blir gradvis mørke på grunn av deres lavaopprinnelse. Den nordlige delen er faktisk dominert av massivet av vulkanen La Pelée (ca 1400m) som ble hovedpersonen til noen utbrudd gjennom århundrene. Det siste og forferdelige skjedde i 1902 da hele landsbyen Saint-Pierre ble ødelagt (bare 4 overlevde!) Og i dag er det mulig å besøke de forkullede ruinene. Du kommer til den lille havnen i den rekonstruerte byen, og derfra kan du få tilgang til den gamle Saint-Pierre, en slags Karibisk Pompeii! Hvis du velger Martinique båtutleie, vil du ha disse og mange andre følelser, som du kan oppleve i selskap, på kommando av en utmerket båt levert av våre beste karibiske charterturer med avgangs- og ankomstbase i Le Marin!

  Utflukter på Martinique | Land- og sjøaktiviteter

Martinique er en av de karibiske destinasjonene som er mest verdsatt av seilere, enten du vil ha båt eller katamaran. Øya gir ikke bare muligheten til å seile trygt og utforske uspolerte steder, men også et misunnelsesverdig utvalg av aktiviteter både til sjøs og på land. På grunn av klimaet og vannet ved konstant temperatur hele året, er aktivitetene på havet utallige. Snorkling og svømming i buktene og i nærheten av korallrevet, hvor det også tilbys masker og finner (ofte inkludert om bord i charteret). For dykkere er det flere dykkesentre. Martinique er også et paradis for vindsurfing, kiting (i Anse Michel og Anse Traubaud) og surfing (spesielt på den vindligere vestlige og nordlige kysten). For elskere av sjøfiske, organiseres båtturer offshore med profesjonelt utstyr. Du kan ikke gå glipp av en tur med en lokal Yole for å oppdage delfiner eller gigantiske skilpadder, eller for de som vil ha daglige kajakkpadling. For rene sjømenn kan små seilende katamaraner leies, den mest kjente som er den lokale regattabåten, hobie-cat eller laser. Det er ingen mangel på landaktiviteter på en Martinique-ferie: terrengsykling og fotturer, spesielt i fjellkjedene nord på øya og mot vulkanen. Ridning, 4X4 eller buggyturer. For golfelskere er det en spektakulær 18-hulls bane med utsikt over Trois Ilets. For ekstreme løpere, Tchimberaid, et løp nå i sin 23. utgave gjennom den tropiske skogen, med en kjørelengde som spenner fra 5 til 103 km for de mest dristige! Til slutt, hvis du vil slappe av, tilbyr hovedsentrene som Fort-de-France, Lamantin og Le Marin barer, restauranter og shopping for lokale produkter og håndverk. Martinique bugner også av typiske landsbyer å oppdage, fiske eller landlig i bakkene. Det lokale håndverket er veldig suggestivt: calebasse, store treskjell av fruktene behandlet for å bli beholdere. Behandlingen av sammenflettede fibre, inkludert de typiske hatter som kalles bakoua. Videre finner vi mange stoffer, inkludert Madras importert fra India siden 1700-tallet og deretter jobbet for forskjellige plagg. For å avslutte med behandlingen av sukkerrør, hvorfra sirupen og det uunngåelige Martinique Rum oppnås. Katamaran eller seilbåt på Martinique blir en spennende og variert ferie: navigering og seiling, sjø og natur i en perfekt kombinasjon!

  Hvilken periode å velge på en Martinique-seilferie?

Når er den beste tiden for en seilbåt på Martinique? Øya, som ligger ved den 14. breddegraden, mellom ekvator og kreftens tropic, har et klima, som resten av Karibia, klassifisert som tropisk maritim. Det er vanligvis to sesonger, den våte som går fra midten av mai til midten av november og den tørre fra midten av november til midten av mai. Den første er preget av en gjennomsnittlig varmere temperatur (opp til 31 maksimum om ettermiddagen), men av hyppige regn, spesielt fra juli til oktober, når tropiske orkaner kan oppstå. Fra og med november avtar disse fenomenene, noe som gjør ferien hyggelig. Temperaturene synker litt (minimum 22-29 og maksimum), og nedbøren er veldig lav fra februar til april. For å få en idé i Fort-de France er det registrert 60 til 90 mm per måned i denne perioden. Generelt sett er det imidlertid også desember og januar som er gode måneder å ta en ferie på Martinique (tenk hvilken god ide å tilbringe nyttår på en båt).