length model år base cabins persons toilets price

  Seilbåt charter på Sardinia, de beste reiserutene i Sardinia nord

Costa Smeralda er berømt vakker og elegant. Det mest legendariske feriestedet er Porto Cervo - lekeplassen for de rike og berømte med glitrende natteliv, restauranter og butikker. Det markerer begynnelsen på en taggete kystlinje rik på bukter og viker, der havet er en fortryllende blanding av smaragd og turkis. Det er spesielt herlig å seile på Sardinia: Liscia di Vacca i nord, deretter Pevero-bukten mot sør; og Spiaggia del Principe, med sin uberørte hvite sand innrammet en dyp, skjermet bukt omgitt av grøntområder og granittbergarter. Her anbefaler vi fortøyning om kvelden, og våkner ved daggry for å nyte soloppgangen og få mest mulig ut av stranden før turistene tar over. Til slutt, hvis du drar sørover og seiler rundt Capriccioli-punktet, er det ikke langt derfra til den eksklusive lille havnen på Cala Volpe. Skjærgården Maddalena spretter seg ut nordøst for Costa Smeralda, og er innen rekkevidde fra Porto Cervo eller byene Cannigione, Palau og Santa Teresa. De viktigste øyene i skjærgården er Santo Stefano, Maddalena, Caprera, Spargi og Razzoli, sammen med mange andre, mindre øyer som ikke er mindre vakre. Alt dette ligger i et relativt lite område, og tilbyr en uendelig rekke sekvenser med fantastiske landskap og krystallklart vann. Derfra er det en kort kryssing over sundet til de små franske øyene utenfor Korsika, Lavezzi, Cavallo, Isola Piatta og noen mil lenger, den naturskjønne tilnærmingen til Bonifacio. På seil charteret ditt fra Sardinia kan du sette av fra Olbia langs en annen fantastisk strekning av den sardinske kysten: Golfo Aranci, Punta Molara, San Teodoro. Midt på den er øya Tavolara, et paradis for dykking og fotturer; og øya Molara, midt i det marine reservatet. Den sør-vestlige siden av denne øya tilbyr vakre naturlige bassenger, med en helt gjennomsiktig, grunt havflate som WWF klassifiserer blant verdens vakreste marine økosystemer.

  Seil charter på Sardinia, de beste reiserutene i Sardinia sør

Den sørlige delen av Sardinia byr på uberørte landskap og igjen suverent klart vann. Det mest populære området for sardinske seilferier er kyststrekningen mellom Cagliari og Carloforte, som kan dekkes i løpet av en ukes charterferie. Landskapet her er roligere, roligere og noen ganger vilt: vi legger igjen klippene i nord, og finner en mildere kystlinje med mer vegetasjon. Etter hovedstaden kommer vi til Pula, deretter stripen med lys hvit sand ved Chia, og Nora arkeologiske park. Hjulpet av den alltid tilstedeværende mistralvinden seiler vi rundt den sør-vestlige spissen av Sardinia mot Porto Pino, Sant'Antioco og til slutt den sjarmerende fiskerlandsbyen Carloforte på Isola di San Pietro.

  Leie en seilbåt på Sardinia, luksusyacht charter

Det blir ikke mye bedre enn å seile rundt Sardinia på en luksusyacht. ItalyCharter er for hånden for å arrangere Sardinia yacht charterturer komplett med mannskap: profesjonelle skippere og dyktige stewardesser vil sikre at du får en virkelig spesiell opplevelse. Flåten består av skip fra verdens beste skipsbyggere, og inkluderer de nyeste modellene som ble lansert i 2020. For eksempel kan du seile fra de overdådige, jet-set marinaene ved Porto Cervo, Porto Rotondo eller Porto Quatu, og cruise over til Maddalena-skjærgården. Øyene og det turkise havet rundt dem er fantastiske, men de sterke nordvestlige vindene, grunne havbunnene og steinene gjør at en ekspert skipper er nødvendig for sikker seiling her. Luksusyachterskippere er sakkyndige fagfolk som kjenner dette området godt. De kan foreslå de mest spektakulære buktene og buktene. Du kan slippe anker, dykke inn og nyte litt snorkling før du klatrer tilbake ombord til lunsj eller drinker og snacks tilberedt av kokken. Skip med yacht charter Sardinia: du kan bla gjennom nettstedet vårt og velge båthavner du liker best, sammen med båtmodeller og priser. Ikke nøl med å kontakte oss for ytterligere informasjon og legge til så mange opplevelser du vil for å fullføre charterferien: med luksuriøse alternativer kan fartøyet ditt være fullt utstyrt med snorklingutstyr, SUP-brett, kajakker, en RIB for vannski og wakeboarding, sammen med en generator, vannprodusent, klimaanlegg og ismaskin.

  Enveis seil charter på Sardinia

Hvis du leter etter et mer variert seil charter på Sardinia med fokus på å seile i seg selv, slik at du kan oppdage en lengre del av kysten, kan du velge et enveis charter på Sardinia. Du henter båten din fra en marina og slipper den av på et annet sted. Det er to ruter å velge mellom: Cagliari-Carloforte, som dekker den sørlige delen av øya, og Alghero-Carloforte, som seiler langs vestkysten. Den sørlige ruten kan nås fra begge retninger, enten fra hovedstaden eller fra den magiske fiskerlandsbyen Carloforte på Isola di San Pietro. I løpet av en uke vil du kunne besøke den vakre Isola Sant’Antioco; Porto Pino; de umulige hvite strimlene på Chia, den arkeologiske parken Nora - og hvorfor ikke stoppe i det livlige Cagliari, hvor du kan slå butikkene og besøke den fantastiske gamlebyen som ligger rundt slottet. Alghero og Carloforte er basene for reiseruten langs vestkysten. Det er en veldig lang rute, som gir deg sjansen til å tappe ut seilene og holde din egen mot den stive mistralvinden, langs en fantastisk vakker kystlinje som for det meste er uberørt, med mye mindre turisme enn resten av Sardinia. Legg igjen de travle strendene i Alghero (som imidlertid har noen sjarmerende, skjermede små bukter i omgivelsene), og dra sørover mot Bosa: det er verdt å fortøye ved Bosa Marina for en utflukt i innlandet for å besøke den herlige byen, dens regnbue- fargede hus gruppert under Castello Malaspina. Fortsetter vi sørover langs en helt upopulert kyststrekning, med flere viker, når vi området Oristano: her finner du Sinis-halvøya med sine plettfrie strender; den ville og ubebodde øya Mal di Ventre. Hvis du passer på å håndtere de konstante vindene og grunne havbunnene, er seiling her en virkelig spennende opplevelse. Så er det det arkeologiske stedet på Tharros, så vel som Torre dei Corsari, stranden ved Is Piscinas, og til slutt din endelige destinasjon, Carloforte. Denne reiseruten kan også dekkes i motsatt retning, men siden det bare er en liten flåte tilgjengelig, anbefaler vi deg å kontakte teamet vårt for ytterligere informasjon.

  Yachtcharter Sardinia 2020

ItalyCharter lar deg velge fra et helt utvalg av splitter nye fartøy: hvis du søker etter ‘2020 seilbåter Sardinia’, vil du se alle de nyeste modellene av charterseilbåter som er tilgjengelige for leie på Sardinia. Her er noen eksempler: for å chartere en Jeanneau seilbåt Sardinia (Jeanneau Sun Odyssey 440, Jeanneau Sun Odyssey 490); for chartering av en Beneteau-seilbåt Sardinia: (Beneteau Oceanis 51.1), for Bayern yachtcharter Sardinia: (Bavaria 37 Cruiser, Bavaria 41 Cruiser, Bavaria 46 Cruiser); for Dufour-yachtutleie Sardinia: (Dufour 390, Dufour 430, Dufour 520, Dufour 530, Dufour 56 Exclusive); for Hanse seilbåt charterturer Sardinia: (Hanse 458, Hanse 508, Hanse 588).