length model år base cabins persons toilets price

  Leie seilbåt på Sicilia | Båt reiseruter | Topp destinasjoner

For utleie av seilbåt på Sicilia, vil du være bortskjemt for de mange stedene å besøke. Fra små skjærgårder med krystallklart vann, til vulkanske topper, fra gamle fiskevær til huler med forhistoriske inskripsjoner.

De eoliske øyer, vulkanske øyer som ligger i Tyrrenhavet, i den nordlige delen av Sicilia, og erklærte UNESCOs verdensarvliste. Omgitt av krystallklart vann er Stromboli, Panarea, Lipari, Salina, Filicudi, Alicudi, Vulcano forskjellige fra hverandre, men alle fortryllende.

Egadi-øyene som ligger i en havstrekning, vanligvis veldig vind, verdsatt av eksperter på seiling. Favignana, Levanzo og Marettimo er den perfekte kombinasjonen av natur og eldgamle historie.

Ustica, kjent som den svarte perlen i Tyrrenhavet. Øya er den gryende spissen av en utdødd ubåtvulkan og byr på fantastiske taggede kyster omgitt av krystallklart hav. Pantelleria med sin Mirror Lake of Venus, der gudinnen sies å ha speilet seg før hun møtte Bacchus. Lampedusa med havet så gjennomsiktig at båtene virker hengende på himmelen.

  Seilbåt charter Sicilia OneWay

For de som vil dra nytte av hele seiluka, uten å måtte trene en sjøstrekning for å bringe seilbåten tilbake til utgangspunktet, er det mulig å velge en båtutleie på Sicilia. Du kan dra fra Palermo og seile til du returnerer båten til Capo D’Orlando, Portorosa og Milazzo. Eller du kan dra fra Palermo og returnere båten til Trapani og Marsala. Åpenbart er stiene også de omvendte stiene.

  Luksus seilbåtutleie på Sicilia

På Sicilia er det mulig å leie luksuriøse seilbåter for å tilbringe en unik og uforglemmelig ferie. Luksuriøse seilbåter gir alle typer komfort som luftkondisjonering, generator, vannmaskin og ismaskin, samt et komplett mannskap: kaptein, vertinne og kokk.

  Seilskoler på Sicilia

For å kombinere ferien på Sicilia med seiltrening tilbyr charterene våre seilkurs, med forskjellige formler. Du kan velge seilbåt du vil leie, nivået på kurset, startmarinaen og også tilstedeværelsen ombord på en instruktør fra det italienske seilforbundet, som vil følge deg fra begynnelsen til slutten av ferien på Sicilia. Fortøyning og usamling av manøvrer, sikkerhetsregler, anker, knop og tau. Disse og mange andre er temaene som blir tatt opp, fra teori til praksis.

  Rya Training Center Sicilia

Det britiske regjeringsorganet som er ansvarlig for all vannsport og nautisk trening er RYA: Royal Yacht Academy. På Sicilia er det forskjellige Rya-treningssentre der det er mulig å delta på alle kursene som tilbys av RYA: fra det grunnleggende om 'Day Skipper', som kan fås med en RYA-instruktør ombord på 'YachtMaster', den mest ettertraktede tittelen med alle sicilianske skippere. Ikke nøl med å kontakte ItalyCharter for mer informasjon!