length model år base cabins persons toilets price

  Seilbåtutleie i Toscana øyer i den toskanske øygruppen

Over hundre kilometer kystlinje med vakre strender med fantastiske forankringer, regnes øya Elba som et paradis for seilere. Det er omtrent tjue bebodde sentre å besøke, noen med over tusen år gammel historie. Faktisk i Portoferraio kan du besøke det arkeologiske samfunnsmuseet, med funn som spenner fra etruskerne til romerne. Elba byr også på mange ideer for fantastiske utflukter omgitt av natur, for eksempel toppen av Monte Capanne og gruvebruddene på den østlige delen av øya. Elba er også kjent over hele verden for eksil av Napoleon Bonaparte. Etter traktaten fra Fointainbleau av 1814 fikk Napoleon lov til å etablere fyrstedømmet på øya Elba, en bitteliten stat som tillot ham å beholde de edle titlene i bytte for en definitiv avståelse fra dynastisk lov på fransk territorium. I Elba er det mulig å besøke, i Portoferraio-området, de to Napoleon-boligene: Palazzina dei Mulini og Villa San Martino. Capraia, den eneste øya i den toskanske øygruppen som har vulkansk opprinnelse, ligger nord i Elba og er et paradis for snorklere og dykkere, så vel som for naturelskere generelt. Faktisk regnes det som en ekte botanisk dyrehage, med sin lyng og myrte og den typiske arten fra Middelhavsmaskinen. Giglio, en øy med en unik atmosfære, egnet for aperitiffer om natten, hvor du kan finne bittesmå restauranter med strengt ferskt fiskekjøkken. Ved Giglio er strendene sandstrender med fantastisk turkist vann, Cala Caldane, Cala Cannelle i øst og Campese i nord, dessverre øker den i alle dybder raskt å bevege seg bort fra kysten. I Giannutri er kysten hovedsakelig steinete og trekkingentusiaster kan vandre på stiene som krysser den, mellom strekningene av middelhavsskrubben og restene fra romertiden. Her er det faktisk en romersk villa, liten, men fascinerende, som kan besøkes med guidene. Nådd Poggio di Capel Rosso kan du observere et fantastisk panorama, takket være 88 meter over havet, representerer det det høyeste punktet på øya. Forankringen i Giannutri er komplisert på grunn av den lille størrelsen på vikene og øya selv. Det ideelle er å forlate skipperen på en seilbåt, for å nyte stoppet uten bekymringer. Pianosa er en liten øy i den toskanske skjærgården du ikke kan henvende deg til med utleiebåten din, men det er et absolutt anbefalt stopp hvis du stopper på øya Elba. Hjem til et maksimalt sikkerhetsfengsel fra enhetene til Italia fram til 1998, i dag er det åpent for guidede turer, og bare en liten del av øya kan besøkes uten guide. Passer for fugletittere og også for naturentusiaster generelt ettersom den helt dekkes av Middelhavsmaskinen. Du kan besøke landet med en dag charter fra øya Elba, fantastiske terrengsykkel og trekking ruter, samt selvfølgelig snorkling, alt å gjøre med guidene.

  Utleie av seilbåt i Toscana | Seiling og Trekking

Ved å leie en seilbåt i Toscana er det mulig å gå fra sjøen til fjellet, takket være egnede vandreruter som finnes på øya Elba. Enfola-ruten er en vakker panoramabane som starter ved havnivå og deretter klatrer til omtrent 100 meter over havet, men uten å nå toppen. I Campo nell'Elba kommune er det Fetovaia, et fantastisk sted som passer både for sjøelskere, takket være den hvite sanden som farger hele bukten med turkis, og for trekkingelskere, for odden som omfavner bukten og den beskytter den fra den fuktige nordvinden, og lar et valg til fots til slutten av odden. Galenzana-stranden er sammensatt av sand og grus og er et rolig og reservert sted, kun tilgjengelig til sjøs eller til fots, gjennom en vandring som er lett tilgjengelig for alle, også for barn, som starter fra trinnene til Piazza da Verrazzano i Marina di Campo. Fra den høyeste toppen i Elba, Monte Capanne (1019 meter), hvis dagen er spesielt klar, kan du til og med beundre øyene Pianosa, Capraia, Montecristo, Gorgona og noen ganger til og med Korsika. Her er mange stier som krysser uberørt natur. En bil er nødvendig for å komme til utgangspunktet. Fortsatt med bil, fra Portoferraio eller Rio marina, er det mulig å nå Volterraio-slottet, en Elban-festning av året tusen, aldri erobret av tyrkiske pirater. Når du går opp til toppen av fjellet kan du nyte en fantastisk utsikt over hele bukten Portoferraio.

  Utleie av seilbåt i Toscana | Must-sees for ikke å gå glipp av på øya Elba

80 NM for kystlinje sammensatt av sandstrender som er egnet for forankring: seilbåtens paradis ligger på øya Elba. Elba er godt skjermet for all vind, men spesielt i tilfelle sterk vind er de mest skjermede buktene Viticcio i nord, i tilfelle sirocco, og Cala di Mola og Golfo Stella, i sør, i tilfelle mistral . Portoferraios havn er et naturlig tilfluktsrom, derfor regnes det som den beste Elba-bukten. Tidligere Medici-havn og tidligere residens for Napoleon under hans eksil i Elban, er det det perfekte stedet for et stopp i havnen. Rett på havnen er det mulig å besøke restene av den romerske villaen Linguinella, gå langs Medici-dokken og passere to majestetiske tårn, den av Linguinella og Martello. Alltid i Portoferraio er det en av de vakreste strendene på øya, Ghiaie, og Terme San Giovanni, fordypet i en velholdt parkhage. I Campo nell'Elba, i tillegg til den vakre Fetovaia-stranden som absolutt er verdt et besøk, anbefales det å gå seg vill i de trange gatene i Marina di Campo. Blomstrede balkonger og flislagte smug nedsenket i en fredstid i går. For sykkelelskere, i Capoliveri, i Capoliveri Bike Park, er det forskjellige fantastiske ruter med ulik vanskelighetsgrad, som lar deg sykle fordypet i naturen, etter å ha tatt en dukkert i sjøen Stagnone, Calanova eller Straccoligno. Rio Marina er et sted hvor tiden har stoppet. Sett i et sjøinntak, mellom røde jordheller takket være jernoksid. I Rio Marina er faktisk et must Mining Park, hvor restene av jernutvinningsindustrien er bevart. Denne parken regnes som en park i parken, siden den ligger i den toskanske skjærgården nasjonalpark. Porto Azzuro er en fantastisk fiskevær der den spanske festningen Longone ligger, bygget av spanjolene og deretter okkupert av franske tropper. Marciana Marina, den minste byen på øya Elba, som utvikler seg rundt den vakre promenaden og de to rutene oversett av husene som har vært hjem til glede for gjester over tid.

  Seilskoler i Toscana

Hvis du ønsker å seile leksjoner, tilbyr charterene våre spesielle kurs for seiltrening med mulighet for å ha en instruktør fra det italienske seilforbundet ombord, som vil følge deg fra begynnelse til slutt på seilskoleferien i Toscana . Fortøyning og avstemning, sikkerhet og standarder, knop, tau og ankre. Du vil lære alt du trenger å vite for å bli ekte seilere.

  Rya Training Center Toscana

RYA: Royal Yacht Academy er det britiske regjeringsorganet som driver med vannsport og nautisk trening. I Toscana tilbyr ItalyCharter kurs anerkjent av Royal Yacht Academy knyttet til Tuscany Rya Training Center: fra grunntittelen 'Day Skipper' til den ettertraktede tittelen 'YachtMaster'. Ikke nøl med å kontakte oss for informasjon!