length model år base cabins persons toilets price

  Yachtcharter i Venezia | Båtruter i Venezia

En seilferie i Venezia-lagunen byr på et intetanende utvalg av reiseruter: ikke bare prakt Serenissima, som i seg selv er verdt turen, en unik by i verden, men også en rekke fantastiske steder. Den spesielle konformasjonen av lagunen har faktisk tillatt utvikling av en eksepsjonell innfødt flora og fauna, nedsenket i den uforurensede naturen til landstrimler, kanaler og holmer. Disse skal oppdages en etter en: i noen viktige urbane sentre har utviklet seg, slik som Murano og Burano, andre brukt til spesifikk bruk (øya kirkegården, asylet, klosteret), til slutt har andre forble stille land og øde, hengt mellom vann og himmel, utstyrt med en evig sjarm. Ankomsten til Venezia med båt er et unikt skuespill: den ikoniske profilen til klokketårnet i San Marco og den raffinerte fasaden på Dogepalasset lar deg målløs. Giudecca-kanalen er veldig opptatt med båter av alle slag, så det er bedre å fortøye og besøke byen til fots (eller med effektiv offentlig transport på vannet). Sestieri i Venezia har opprettholdt den gamle underavdelingen: San Marco, Dorsoduro, San Polo, Santa Croce, Cannaregio og Castello, som dissekerer overflaten av byen, som ovenfra har form av en fisk med halen mot øst og magen i sør hvor det er Piazza San Marco.
Vi besøker de stemningsfulle smugene, åkrene, kanalene, kirker og museer, Scuole Grandi, Arsenale, de edle palassene, med uforglemmelig utsikt. Den beste taktikken er å gå seg vill i labyrinten av smug og fundament for å smake på ektheten og unnslippe massen av turister. I den østlige enden tilbyr det mindre overfylte området Castello vakker utsikt og en stor hage (dette er inngangen til Biennalen for samtidskunst, den viktigste verdensutstillingen som finner sted i rare år)
Giudecca-øya strekker seg fra kilden til San Marco, et typisk eksempel på et område som ennå ikke er invadert av turisme, med mange lokale innbyggere, stengt i vest av den nygotiske Stucky-møllen, nylig renovert for private boliger og et hotell. Ved siden av Giudecca, den lille og suggestive øya San Giorgio, dominert av den palladiske basilikaen med samme navn, som fungerer som et motpunkt til profilen til San Marco på den andre siden.
Når vi forlater Serenissima, møter vi Murano ikke langt unna, som er et lite Venezia. Her er tilstedeværelsen av håndverksaktiviteter dominerende, spesielt behandlingen av blåst glass som har en kvalitet anerkjent over hele verden. Glassmuseet er ekstraordinært og sporer historien til det fra romerne til i dag, med en veldig rik visning av svært dyrebare gjenstander og gjenstander. Ikke langt fra øya Certosa og Sant'Erasmo, regnes som grønnsakshagen i Venezia.
På vei nordover kan vi nå Burano, en liten eventyrlandsby på vannet, med pittoreske fargerike hus. For hvert klima og lys gjør kontrasten mellom bygningens farger, vannet og himmelen besøket uforglemmelig. Ikke langt unna, Torcello, en liten nesten ubebodd øy. I den stemningsfulle stillheten i naturen står det middelalderske historiske komplekset, som en gang var frodig og livlig, og som består av basilikaen Santa Maria, restene av baptisteriet og kirken Santa Fosca.
Den sørlige delen av lagunen gir et stort vannområde mellom landet og de lange og smale øyene Lido og Pellestrina, for å utgjøre en barriere mot havet. Den første er det glamorøse stedet par excellence, spesielt i begynnelsen av september med Mostra del Cinema. Lido har et moderne sentrum, butikker og klubber og en veldig lang gylden strand ved sjøsiden. Pellestrina, derimot, har en mer landlig natur: det ser ut til å gå tilbake i tid når vi ser damene sitte ved vinduet og brodere blonder. Husene vender mot lagunen og fiskebåtene er stasjonert på bryggene. Besøket på innlandsvannet i dette området inkluderer øya armenerne, et lite fremvekst land som er helt okkupert av klosterkomplekset og hagen: det er et av de viktigste sentrene i Europa for armensk kultur. Endelig San Servolo: øya der psykisk syke ble fengslet, i dag et interessant reisemål for en spasertur og et besøk på asylmuseet.
Venezia og lagunen med båt er en kontinuerlig følelse: på nettstedet vårt er det mange forslag til seilbåter, katamaraner og motorbåter. Ikke nøl med å kontakte oss for mer informasjon!